Recent au fost făcute publice fotografii care demonstrează că celebrul actor Johnny Depp este un consumator înrăit de droguri și ar avea un ritm de viață destul de haotic. Mai multe detalii despre viața de artist au fost oferite în cadrul procesului de judecată în care actorul este implicat.

În fața curții au fost prezentate niște fotografii din 2013 și care vorbesc multe despre stilul de viață pentru care optează, sau cel puțin a optat renumitul actorul Johnny Depp.

Într-una dintre imaginile prezentate în cadrul procesului este reprezentată o masă plină cu droguri și băuturi alcoolice. Astfel actorul și-ar fi înșirat patru linii de cocaină, cu un card de credit alături și un tub. Pe masă mai sunt prezente o cutie cu un craniu și două oase încrucișate, pe care scria „proprietatea lui JD” – despre care Depp a spus că „probabil” conținea o rezervă de droguri – era, de asemenea, pe masă.

Ieri, în timpul procesului, s-a vorbit despre faptul că Depp trebuia să filmeze un documentar despre chitaristul The Rolling Stones când a început să „prizeze alte și alte linii de cocaină”.

Amber Heard și sora ei, Whitney Henriquez , au încercat „ore întregi” să-l facă pe Depp să plece la lucru, pe platourile de filmare, însă acesta a „refuzat să plece”.

Whitney pretinde că, ziua următoare, când a ajuns la casa lor, Depp bea wiskey, iar pe podea era sticlă spartă și mucuri de țigară.

Procesul, în care Depp îi dă în judecată pe cei de la The Sun pentru că au scris despre el că „și-a bătut nevasta”, arată și o poză cu Johnny Depp inconștient, căzut chiar lângă patul lui.

Sursa: Protv.ro

Distribuie articolul: