După ce în ultimele săptămâni, tânăra interpretă ne-a încântat cu mai multe fotografii în care am descoperit o altfel de Cleopatra, ba o punkeriță rebelă, ba divă pop sau latino, ba vedeta anilor ’90, astăzi ea a mai publicat o serie de imagini și a dezvăluit care este, de fapt, stilul în care se regăsește cel mai mult.

Cleopatra Stratan a dezvăluit că cel mai drag sufletului stil, în pofida recomandărilor, este cel clasic.

„De când m-am relansat, am tot încercat să-mi descopăr stilul vestimentar cu ajutorul stiliștilor și imaginilor din videoclipuri. Am încercat de toate, credeți-mă, de la clasic până la punk.

Totuși am realizat că stilul care mă reprezintă este cel clasic, așa cum m-ați văzut în majoritatea aparițiilor!

Așa mă simt cel mai bine, chiar dacă mi s-a spus că nu e corespunzător vârstei mele, că mă îmbătrânește și că îmi trebuie ceva extravagant.

Asta sunt eu! ❤️”, a explicat interpreta.

În imaginile care au însoțit mesajul artistei, Cleopatra apare îmbrăcată într-o bluză satinată cu umerii bufanți lăsați peste umeri, pantaloni cu talie înaltă de tip palazzo, un lanț din mărgele mici la baza gâtului și o bonetă pe cap. Un machiaj discret și o coafură lejeră i-au completat look-ul în stil parisian.

Nouă ne place de EA indiferent de stilul pe care îl abordează. Superbă, nu-i așa?

Sursa: Instagram/CleopatraStratan

Citește și: Cleopatra Stratan la un alt nivel vestimentar! Interpreta a adoptat niște look-uri îndrăznețe și extravagante (Foto)