La numai 18 ani, Cleopatra Stratan se bucură de succes atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. Tânăra interpretă este logodită cu artistul român Edward Sanda, iar cei doi trăiesc o poveste de iubire, care pare să fie ruptă din filme. Ori de câte ori au ocazia, cei doi publică pe rețelele sociale fotografii împreună sau apar la diferite emisiuni în care vorbesc despre relația lor și planurile de nuntă.

Cea mai recentă apariție a cuplului constă într-o fotografia publicată de Edward pe Instagram, intitulată „Regina mea”. Îmbrăcați de ocazie, într-un costum și o rochie primăvăratică, cei doi au atras imediat atenția fanilor. Dacă unii dintre fani i-au lăudat pentru talentul și frumusețea lor, alții i-au criticat dur.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Edward Sanda (@edwardsandaofficial)

„Sunteți superbi! Să fiți sănătoși”, „Vă potriviți de minune”, „Sunteți super talentați, frumoși și minunați împreună! Cleopatra este de o frumusețe rară! Să nu cumva să o vedem „înfrumusețată”, ea nu are nevoie!, Să se mândrească cu tinerețea și naturalețea ei… Felicitări pentru creațiile voastre!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Între timp, altele au fost extrem de dure, unii considerând că tinerii exagerează cu afișările tandre: „Faceți cam multă paradă cu iubirea voastră!”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Edward Sanda (@edwardsandaofficial)

Amintim că cei doi s-au logodit chiar de ziua Cleopatrei, atunci când aceasta a împlinit 18 ani.

Sursa: ProFM

Distribuie articolul: