Cleopatra Stratan și Edward Sanda constituie unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar acum aflăm cum s-a inițiat povestea lor de iubire. Artista a mărturisit că pentru ea a fost dragoste la prima vedere, în timp ce lui i-a luat „ceva mai mult”, scrie digifm.ro.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit la o vârstă fragedă, ignorând zvonurile care circulau în jurul lor. Deși mulți presupuneau că iubirea lor este trecătoare, timpul a demonstrat contrariul.

Familiarizați încă din copilărie cu lumea scenei, cei doi lucrează asiduu acum pentru a aduce bani în familia lor. Invitată într-o emisiune, artista a dezvăluit cum a debutat povestea lor de iubire și cum a crezut ea că există o idilă între actualul ei soț și cântăreața Ioana Ignat.

Pentru mine a fost dragoste la prima vedere, lui i-a luat ceva mai mult timp. Eu nu știam cine este când s-a lansat prima dată. Era un artist nou. Vocea lui semănă cu a lui Randi și Ioana Ignat seamănă cu cea a lui Jo și eu credeam că ei cântă și Edward și Ioana sunt cei care joacă, apoi am văzut numele lor. Piesa a bubuit și la radio și la tv. Eu m-am dus la studio la Randi că voiam să îmi facă piesa, dar nu știam că e la același studio și deja aflasem că el e acolo. Ne-am întâlnit în a șaptea zi și eram așa „mamă, ce tare”! Am făcut cunoștință, eram o pitică. M-am îndrăgostit pe loc. A fost dragoste la prima vedere. Aveam 15 ani, eram mică, eram cu tata. Eu credeam că Ioana și Edward sunt împreună. El, frumos, ea, frumoasă,” a mărturisit Cleopatra.

Se implică în muncă intens, fapt ce-i face să se întâlnească uneori doar în grabă, fie dimineața, fie seara. Cu toate acestea, creează o echipă solidă și economisesc bani pentru a-și îndeplini visul de a-și achiziționa propria casă, unde să-și construiască viitorul alături de copiii lor.

Noi de mici suntem obișnuiți să muncim pentru că am vrut să ne îndeplinim un vis. Pentru noi este o bucurie orice apariție de orice fel, fie la televizor sau pe scenă. Noi suntem o echipă de când suntem împreună. Noi suntem conștienți amândoi că dacă ni se ridică la cap succesul, nu va fi ok.
Suntem la fel cu oamenii. Ne dorim să avem o familie numeroasă, să ne cumpărăm o casă. Doar dimineața și seara avem timp de noi. În restul zilei alergăm la studio, piese. Câteodată doar cafeaua ne-o bem împreună”, au dezvăluit Cleopatra Stratan și Edward Sanda în cadrul unei emisiuni.