Frumosul cuplu și-a oficializat relația pe 14 august, iar o săptămână mai târziu, Cleopatra și Edward s-au cununat religios la Chișinău. Majoritatea fanilor au fost mai mult decât încântați pentru alegerea făcută de artiști, unii fani însă, obișnuiți să urmărească nunți fastuoase și chiar extravagante, în special la cuplurile de vedete, i-au „mustrat” pe tineri pentru că au ales simplitatea în detrimentul opulenței.

După cununia civilă din 14 august, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au organizat o petrecere simplă, dar foarte frumoasă, pentru rude, prieteni și colegi de breaslă, iar cununia religioasă, care a avut loc cu o săptămână mai târziu, la Catedrala Sfânta Teodora de la Sihla, din Chișinău, doar în prezența părinților.

Internauții au fost surprinși de alegerea tinerilor, de a nu avea nași, dar și de faptul că Cleopatra a ales să nu-și schimbe numele, să nu poarte voal și să aibă o rochie, deși superbă, dar atât de simplă.

Artista a luat legătura cu urmăritorii săi și a făcut o sesiune „Q & A” pe Instagram și a răspuns și celor mai incomode întrebări. Astfel, Cleopatra a dezvăluit că verighetele pe care le-au ales sunt din aur alb și au fost alese încă în luna februarie.

… iar cerceii purtați de ea sunt aceiași cercei pe care i-a purtat în videoclipul piesei „Ghiță” pe când avea doar 3 ani.

„Nu avem nași! La cununia civilă i-am avut martori pe părinții noștri! Și da, se poate și fără nași!”, a spus Cleo.

„Frățiorul meu, Cezar, a fost cavalerul nostru de onoare – cel care a ținut pernuța cu inelele”, a mai dezvăluit ea.

Artista a mai mărturisit că aruncatul buchetului miresei a fost o adevărată peripeție: „La aruncare s-a agățat de o lustră și a rămas acolo”. Acesta a fost totuși dat jos, fiind ulterior prins de prietena interpretei.

„Să știți că simplitatea e greu de găsit… Să-mi spună cineva unde scrie cum trebuie să arate o rochie de mireasă potrivită pentru o nuntă. Așa mi-am dorit să fie. În primul rând, m-am gândit la confort și libertatea de a o purta. Cine a zis că mireasa trebuie să fie îmbrăcată într-o rochie cu 100 de straturi, cu trei metri de trenă și cu voal de kilometri?”, a explicat Cleopatra, pe Instagram, dezvăluind că Edward nu a văzut-o în rochie de mireasă până în ziua nunții.

Întrebată dacă nu crede că s-a căsătorit prea devreme, interpreta a spus: „Tot ce pot să spun este că niciodată nu prea târziu sau prea devreme să faci ceea ce simți”.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dezvăluit destinația aleasă pentru luna de miere! (Video)

Distribuie articolul: