Fanii obișnuiți să spună, până nu demult, „micuța Cleopatra Stratan”, sunt obligați să o numească deja „domnișoară”. Astăzi, adolescenta împlinește 14 ani, iar cu această ocazie a realizat o conferință live pe Facebook, în care a făcut publică o noutate importantă.

Azi seară, familia Stratan s-a întrunit la cina de sărbătoare în cinstea zilei de naștere a Cleopatrei. În clipul  de 3 minute, filmat în direct, Cleopatra suflă în tortul aniversar și mărturisește că a împlinit 14 ani.

„Vreau să le spun tuturor celor care mă urmăresc acum live pe Facebook, dar și celor care mi-au trimis o mulțime de mesaje, promit că din această toamnă mă voi relansa în muzică cu o piesă foarte frumoasă. Până atunci, să ne auzim doar de bine”, adaugă omagiata.

Pentru a le arăta fanilor ce fată mare are, Pavel Stratan s-a poziționat alături de Cleopatra și le-a arătat tuturor că da, l-a cam întrecut la înălțime!

Amintim că interpreta a lansat două albume, la vârsta de 3 și 5 ani, după care s-a retras de pe scenă la insistența familiei.

Am ajutat-o pe Cleopatra cu mâna mea să ajungă la succes și tot eu l-am oprit. Când a fost cel mai mare succes, am venit acasă, pentru că era prea mare. A urmat succesul în 5 țări din Asia. Cleopatra abia împlinea 4 ani, pentru că ar fi început călătoriile cu avionul. Ea a continuat, ea și acum cântă, scrie versuri, are multe povești, poezii, piese. Ea știe toate piesele de pe albumul lui Cezar. Cezar se deosebește prin emoții de Cleopatra, îmi seamănă mie. Cleopatra mai întâi făcea pasul. Cezar e un pic altfel doar din punctul ăsta de vedere.

Oamenii decid pentru copiii lor ce să facă, dar nu este corect. Eu muncesc toată ziua ca să-i dau Cleopatrei ceva foarte ușor de făcut. Niciodată nu i-aș spune copilului că trebuie să facă un lucru anumit. ”, spunea tatăl fetei, în cadrul unui interviu pentru Lumea Sandei.

La mulți ani și din partea noastră, Cleopatra!

Foto: Dima Iacovlev

Distribuie articolul: