Ai privit recent celebrul serial de pe Netflix și ai admirat în fiecare episod frumusețea Parisului și acum visezi să vizitezi acest oraș? andreearaicu.ro a pregătit pentru tine o listă cu cele mai frumoase locuri pe care le-ai văzut în serial și adresele lor pentru a putea ajunge acolo. 

1. La Maison Rose

De-a lungul celor două sezoane, Emily iese la cafea și la prânz cu prietena ei cea mai bună din oraș, Mindy. Dintre cafenelele chic în care acestea se întâlnesc, La Maison Rose este cea mai instagramabilă. Pereții roz și ferestrele cu accente verzi oferă un farmec aparte localului, însă și interiorul este la fel de frumos.

Poți găsi cafeneaua în apropiere de Sacre Coeur, pe Rue De L’Abreuvoir nr. 2.

2. Rue De L’Abreuvoir

Strada pe care se află La Maison Rose este, conform lui Mindy, cea mai frumoasă stradă din Paris. Se află în cartierul boem Montmartre și poți face o plimbare lejeră, pentru a te convinge.

3. Cafe de l’Homme

Cu siguranță, îți amintești localul superb în care Emily a făcut cunoștință cu Antoine. Priveliștea impecabilă spre Turnul Eiffel, terasă elegantă și mâncarea rafinată te vor impresiona și în viață reală, așa că nu ezită să vizitezi Cafe de l’Homme. Adresa este Place du Trocadero nr. 17.

3. Place de Valois

Dacă vrei să simți măcar pentru câteva clipe că ești Emily în drum spre biroul de la Savoir, agenția de marketing în care lucra, vizitează Place de Valois. Chiar dacă biroul real Savoir nu există, atmosfera este acolo!

4. Cafe de Flore

Dacă ar fi să selectăm cele mai des întâlnite scene din Emily în Paris, acestea ar avea loc pe terasă cocheta a unui local tipic franțuzesc. Cafe de Flore este un loc faimos și în viața reală, atât printre localnici, cât și printre turiști. Este și locul în care Emily stătea și privea oamenii – aici l-a cunoscut pe Thomas! Vizitează cafeneaua la adresa Boulevard Saint-Germain nr. 172.

5. Jardin du Palais Royal

Dacă ai chef de o plimbare, poți merge exact în locul în care protagonista serialului a întâlnit-o pe cea care urmă să-i devină prietenă și colegă de apartament – Mindy. Grădinile sunt superbe, așa că nu le rata!

6. Opera Garnier

Cu siguranță, îți aduci aminte evenimentul extraordinar la care Emily a participat încercat să îi reatraga atenția designerului Pierre Cadault. Pe lângă ținuta superbă a lui Emily, episodul s-a remarcat și prin locația incredibil de frumoasă, Opera Garnier. Dacă ești în oraș, asigura-te că te înscrii la un tur ghidat.

7. Pont Alexandre III

Ții minte campania „sexy or sexist” din primul sezon Emily în Paris? Atunci, agenția Savoir a filmat un clip pentru brandul De L’Heure, iar locația fascinantă era Podul Alexandre III. Pășește și tu pe el, deasupra Senei.

8. Place De L’Estrapade

În cazul în care îți dorești să intri în pielea personajului principal, îndreaptă-te către Place De L’Estrapade, zona în care Emily locuiește. Aici se află și restaurantul lui Gabriel, dar și floraria din care Emily își cumpără superbul buchet de trandafiri roz.

9. Terra Nera

Și dacă tot am menționat restaurantul lui Gabriel, acesta se numește Terra Nera în viață reală și servește mâncare italienească. Îl poți vizită la adresa Rue Des Fossés Saint-Jacques nr. 18, în imediată apropiere a clădirii în care locuia Emily.

10. Canalul Saint Martin

Cu siguranță, când vei ajunge aici, îți vei aminti mai multe scene din serial. Mai ales seară în care Emily, Gabriel, Thomas și Camille au ieșit la o întâlnire dublă. Rezervă-ți o seară întreagă pentru o plimbare în această zona. Nu îți va părea rău!

Sursa: andreearaicu.ro

Distribuie articolul: