Descoperire uimitoare, în beciurile de la Cricova. În data de 01.04.2021, în jurul orei 11.30, în cadrul unei acţiuni desfăşurate în vederea combaterii migraţiei ilegale, au fost descoperite mai multe ieșiri din ţară prin intermediul tunelurilor subterane de la Cricova.

Organele competente au fost nevoite să declanșeze o urmărire prin oraşul subteran ca în filmele cu acțiune.

Descoperirea tunelului a fost una întâmplătoare. În timp ce, un grup de muncitori făcea extrageri de piatră, unul dintre pereți s-a prăbușit. La fața locului au intervenit mai multe echipe de mineri care au demarat lucrări pentru eliberarea lui, descoperind un nou tunel cu iluminare și semne de circulație care ar avea conexiune cu o rețea de tuneluri prin toată Europa.

La fața locului a fost chemate organele abilitate care în urma investigaţiilor subterane au oprit 3 autobuze cu moldoveni care se îndreptau spre Italia fără acte. Se pare că tunelurile au ieșire și spre Paris, Barcelona şi Munchen susține Centrul de Arheologie.

La moment se fac estimări asupra numărului de persoane care au reușit să intre şi să plece din țară, ocolind posturile vamale.

Cazul este studiat pentru a stabili toate circumstanțele și posibilitățile de oficializare a circulației legale prin aceste tuneluri.

*Această Știre este un Pamflet de 1 Aprilie și trebuie tratată ca atare

P