Pe 30 septembrie, CCF/HHC Moldova va participa pentru al doilea an consecutiv la  Maratonul Internațional din Chișinău cu echipa „Run for Children”. Până acum ni s-au alăturat 100 de voluntari și susținători care ne ajută să colectăm bani pentru a susține 13 copii alături de familiile lor. Fondurile acumulate de alergători vor fi direcționate către 3 familii din programul de prevenție, pentru a-i ajuta să se conecteze la rețeaua de apă și să le reparăm locuințele.

Paisprezece galantomi – fundraseri care susțin și promovează, în mod dezinteresat și generos, cauza noastră pe http://ccf_hhc.galantom.ro/ – au acceptat misiunea să alerge, să colecteze bani și să mobilizeze pe alții să se alăture echipei #RunForChildren. Este vorba de jurnalistul și maratonistul internațional, Iulian Bercu și echipa sa EcoRun, actrițe, jurnaliste și prezentatori tv, Daniela Ciocanu, Dana Ciobanu, Olesea Sveclă, Leanca Grițcan, coregrafa Irina Slobodeaniuc, persoane publice, bloggeri și influenceri, cum ar fi Anastasia Saratura, Lucia Aprodu, Nata Eu, Jenny Kauffman, precum și oamenii de afaceri Rodica Dodica, Ilona Belous și Alexandru Munteanu.

Mai multe companii participă cu echipa de alergători din rândul angajaților, donând în sprijinul acestor 3 familii. În acest sens avem susținerea Rikipal, Xerox, Lee Cooper, Fundația Felicia, Endava, Purcari Wines, Radisson Blu Leogrand Hotel, Digital Park, Amdaris, Shopping Malldova, Donaris Vienna Insurance Group. Angajații cărora participă cu drag la antrenamentele profesioniste organizate dis-de-dimineață sau seara după serviciu, dar și o Pasta Party care se planifică a fi organizată cu o zi înainte de cursă, pentru a le furniza alergătorilor doza recomandată de carbohidrați.

De asemenea apreciem susținerea partenerilor: Romstal, Rozmarin Café, Kentford, Clubul Sportiv “Galata”, apa – OM, Orhei-Vit, Verde-Viu.

“E mai mult decât o inițiativă socială. E mișcare, distracție, destindere și team building pentru ca, în final, să contribuim cu toții la un trai mai bun pentru cele 3 familii cu 13 copii”, susține Președintele CCF/HHC Moldova, Liliana Rotaru.

“Apa este un bun fără preț, mai ales când, cu adevărat, îți lipsește. Există familii pentru care accesul la apă, în propria locuință ar fi un miracol la care visează zilnic. Astăzi vreau să vă motivez să acționăm împreună pentru ca 13 copii ale familiilor Cârciumaru, Bolboceanu și Bârsan să rămână acasă alături de părinții lor, înconjurați de grija și afecțiunea părintească. Astfel fondurile acumulate de către echipa Run for Children vor fi redirecționate către acești copii care se vor bucura de accesul la apă în locuința lor”, afirmă actrița Dana Ciobanu, galantom Run for Children.

Cât mai mulți doritori sunt invitați să se alăture susținerii misiunii CCF/HHC Moldova, care este închiderea internatelor și caselor de copii și susținerea familiilor – ’’O casă și o familie pentru fiecare copil’’. Se propun noi modalități de sprijin al programelor desfășurate de către CCF/HHC Moldova, noi acțiuni prin care oamenii – sportivi pasionați sau începători, sponsori, parteneri, voluntari, promotori ai drepturilor copilului, susținători– pot să se alăture echipei.

Pentru a face parte din echipa #Run for Children, alegi cursa care ți se potrivește.

Atenție, înscrierea la una din cursele Chișinău Maraton se poate face până pe data de 20 septembrie.

  • Maraton 42 km
  • Semimaraton 21 km
  • Cursa de 10 km
  • Cursa de 5 km
  • Fun Run

Fii un erou pentru acești copii!

Despre CCF/HHC Moldova: Asociația obștească CCF Moldova – Copil, Comunitate, Familie a fost înființată în 2004. În țara noastră reprezentăm fundația Hope and Homes for Children care activează din 1994, cu sediul central în Marea Britanie. În Moldova, CCF/HHC Moldova a susținut 4 200 de copii și familiile lor, în perioada 2004-2017. Viziunea noastră este cea a unei lumi în care niciun copil nu va mai suferi departe de familie, uitați în internate și case de copii.

 

Distribuie articolul: