Frumoase sunt cuplurile care, peste ani, își demonstrează dragostea la fel de tandru și de frumos, au sclipici în ochi și se ajută reciproc pentru a crește profesional în fiecare zi. De această, am selectat alți nouă artiști din țara noastră, cu familii frumoase, demne de admirație. Vedeți cine stă în spatele unor nume foarte cunoscute din lumea muzicală de la noi.

Adriana Ochișanu și Sergiu Zmeu

Trecută printr-un divorț cu violonistul Corneliu Botgros, Adriana Ochișanu este acum mai fericită ca oricând. Acum un an, s-a căsătorit cu procurorul Sergiu Zmeu și împreună au o fetiță adorabilă – Mihaela. Adriana mai are încă un fiu din căsnicia anterioară – Cristi, în vârstă de 18 ani.

Adriana Voloșenco și Alexandru Gusețoiu

Adriana Voloșenco a trăit unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața sa la sfârșitul primăverii acestui an. S-a căsătorit în România și nu peste mult timp a anunțat că este însărcinată. Interpreta a devenit mămică în luna octombrie, atunci când l-a născut pe Martin – Cristian. Micuțul a primit nota 10 la naștere.

Alexandru Manciu și Olga Manciu

Cuplul Manciu nu are nevoie de prea multe comentarii pentru a fi descris. Sunt doi oameni plini de energie, mereu cu zâmbetul pe buze și extrem de artistici. Olga și Alexandru formează o familie de mai bine de 6 ani. Au trei copilași adorabili: gemenii Matei și Damian și micul Vladimir, care le colorează zilele și le umple viața cu bucurie nemărginită.

Cristina Croitoru și Alexandru

Acum trei ani, Cristina Croitoru și soțul său, Alexandru și-au unit destinele. Cei doi au jucat nunta departe de ochii presei. La scurt timp, interpreta a anunțat că poartă sub inimă un bebeluș. Micuțul Alexander a venit pe lume în vara anului 2016, iar de atunci e cel mai frumos dar pe care l-a putut primi cuplul. Anul acesta, întreaga familie s-a mutat peste ocean, însă nu au menționat și cât timp vor sta acolo.

Cristina Scarlat și Sergiu Gârla

17 ani – atât îi unește pe Cristina Scarlat și Sergiu Gârla. Sunt o familie extraordinară, în care muzica e regină. Ionuț și Sofia, copiii artiștilor sunt de asemenea pasionați de muzică. Ambii învață câteva instrumente și pășesc siguri pe urmele părinților.

Igor Cuciuc și Diana Cuciuc

Relația dintre Igor Cuciuc și soția sa, Diana a fost mereu una deosebită. Cu simțul umorului mereu la activ, interpretul nu uită să-i aducă jumătății sale buna dispoziție în fiecare zi. Cei doi au și o fetiță, în vârstă de 10 ani, care este și ea o mică vedetă în devenire. Andreea are înregistrate deja câteva piese în duet cu tatăl său.

Ion Paladi și Veronica Paladi

Au trecut șapte ani de când Ion și Veronica Paladi s-au căsătorit, iar de atunci multe lucruri s-au schimbat în viața lor, atât pe plan personal, cât și profesional. Interpretul a luat cu asalt scenele de peste Prut, acolo unde este îndrăgit de foarte multă lume, a devenit tatăl unui băiețel pe nume Lucian și naș la puterea a treia. Cuplul a cununat deja trei tinere familii, printre care și fratele artistului.

Natalia Barbu și Nicolae Sota

Despre nunta Nataliei Barbu s-a vorbit luni în șir în țara noastră, dar și în România. Asta pentru că artista s-a căsătorit cu milionarul român, Nicolae Sota. Împreună au un băiețel, pe care însă l-au ținut departe de ochii curioșilor. Victor va împlini în curând 6 anișori.

Pavel Stratan și Rodica Stratan

Dacă Pavel Stratan și cei doi copii ai săi sunt foarte cunoscuți, atunci despre soția acestuia nu se cunosc nici pe departe prea multe lucruri. Au împreună doar câteva fotografii și preferă să trăiască viața departe de presă. Cleopatra și Cezar au călcat ambii pe urmele interpretului moldovean. Participă alături de el la concerte, iar pe scenă se simt cel mai bine.

Foto: Facebook.com