S-a aflat cine îl poate înlocui pe Johnny Depp în continuarea francizei „Fantastic Beasts and Where to Find Them”. Să vedem care sunt detaliile.

Conform mass-mediei occidentale, actorul danez Mads Mikkelsen, cel mai cunoscut pentru Hannibal, ar putea să-l înlocuiască pe Johnny Depp în continuarea francizei „Fantastic Beasts and Where to Find Them”. Mikkelsen, în vârstă de 54 de ani, nu a primit încă oficial rolul vrăjitorului Grindelwald, dar este considerat cel mai bun candidat pentru regizorul David Yates pentru acest rol.

Ca reamintire, Warner Bros i-a cerut lui Depp, în vârstă de 57 de ani, să refuze participarea la noi filme ale trilogiei. Compania a luat această decizie după ce Depp a pierdut un dosar de calomnie împotriva tabloidului britanic The Sun, care în 2018 l-a numit pe actor „bărbatul care își bate soția”. Acestea sunt acuzații de violență domestică, care în 2016, la scurt timp după despărțire, au fost aduse împotriva lui Depp de fosta sa soție, Amber Heard, în vârstă de 34 de ani.

Anterior, a devenit cunoscut faptul că în noile filme ale „Piraților din Caraibe” Depp nu se va mai filma. Avocatul Mark Stephens consideră că, în legătură cu acuzațiile dovedite de violență domestică, Depp, care nu a fost cu mult timp în urmă unul dintre cei mai de succes și mai bine plătiți actori, nu va mai lucra niciodată la Hollywood. „Acum va fi întotdeauna cunoscut ca abuzator, bețiv și dependent de droguri”, spune Stevens.

Litigiile dintre Depp și Heard nu se vor termina aici. În 2018, actorul a dat în judecată fosta soție pentru a-i plăti 50 de milioane de dolari pentru acuzații false de violență domestică. Depp a promis să prezinte dovezi că Heard a folosit în mod repetat violența împotriva lui și deja a prezentat pe unele dintre ele. O audiere în acest caz urmează să înceapă anul viitor.

„Decizia instanței nu mi-a schimbat poziția: voi continua să lupt pentru adevăr și voi depune contestație. Sunt hotărât și intenționez să dovedesc că toate acuzațiile împotriva mea au fost neadevărate. Această poveste nu îmi va afecta viața și cariera în niciun fel”, a spus Depp într-un comunicat.

În ciuda faptului că Depp a fost suspendat de la participarea la franciză, el va avea un onorariu de cel puțin 10 milioane de dolari – pentru începutul filmării celui de-al treilea film. Compania va fi obligată să-i plătească întreaga sumă, deoarece contractul lui Depp specifică faptul că munca sa trebuie plătită integral, indiferent dacă în cele din urmă apare sau nu în film. Inițial, premiera trebuia să aibă loc pe 12 noiembrie 2021, dar din cauza pandemiei coronavirusului, aceasta a fost amânată la 15 iulie 2022.

Fanii actorului nu sunt de acord cu Warner Bros. Aceștia cer ca compania să-l întoarcă pe Depp la rolul lui Grindelwald și au creat o petiție corespunzătoare, care până la data publicării colectase deja peste 144.000 de semnături.

Sursă: glamour.ru