Sosirea la Paris a starletei Kim Kardashian nu a fost văzută cu ochi prea buni de către prankeri. Cel care a decis să-i dea o lecție de estetică este nimeni altul decât jurnalistul ucrainean Vitaly Sedyuk.

Incidentul pus la cale de Sedyuk a avut loc la Paris, unde Kim Kasdashian a sosit pentru a participa la Săptămâna Modei. După ce a ieșit din mașină, vedeta TV nici măcar nu se aștepta că la spatele o urmărea Vitaly Sedyuk, care s-a năpustit spre ea ca să o sărute. Oamenii din pază au reacționat, însă abia după ce ucraineanul și-a realizat misiunea.

Și dacă Kim a promis că îl va ataca în judecată pe Sedyuk, acesta spune că prin gestul său, și-a dorit să le reamintească vedetelor să fie mai naturale și să nu apeleze la chirurgia estetică, la fel cum a făcut-o de atâtea ori Kim Kardashian.

Acesta nu e unicul incident cu participarea lui Vitaly Sedyuk, în ultimele zile. Recent, în cadrul Săptămânii de Modă de la Milano, ucraineanul s-a năpustit și asupra supermodelului Gigi Hadid, în timp ce aceasta își făcea un selfie alături de fani. Tânăra a fost nevoită să se apere de una singură!

În trecut, ucraineanul a avut de-a face și cu vedete ca Will Smith sau Brad Pitt.

Foto: entertainment–news.com

Distribuie articolul: