Sofia Vergara, în vârstă de 47 de ani, duce o luptă grea. Este nevoită să urmeze un tratament toată viața, după ce a fost diagnosticată, în urmă cu 19 ani, cu o boală necruțătoare: cancer.

Afișează mereu un zâmbet și nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că frumoasa actriță trăiește, de fapt, o adevărată dramă. Puțini știu că, pe când avea 28 de ani, Sofia Vergara avea să audă în urma unui control un diagnostic crunt: cancer tiroidian.

Actrița columbiană din Modern Family a fost supusă imediat unei intervenții chirurgicale și unui tratament destul de dur, în vederea combaterii bolii agresive, scrie cheatsheet.com.

Vedeta a dezvăluit că tiroida era anormal de mare numai la simpla atingere a gâtului: „Au scos tiroida și de atunci trebuie să iau constant medicamente. Când am scăpat de cancer m-am gândit că va trebui să trăiesc cu această problemă toată viața, că trebuie sa iau medicamente toată viață și că nu am tiroidă. Atunci am realizat ce se întamplă cu corpul meu. Iau de bun tot ce îmi spune doctorul meu și încerc să fac tot ce îmi spune”, a spus Vergara, potrivit procinema.ro.

Din fericire, a reușit să învingă cancerul, fiind un adevărat exemplu de viață pentru toți cei care trebuie să se lupte pentru viața lor.

Sofia Vergara a ținut totul secret timp de mai mulți ani, pentru că nu a dorit publicitate pe marginea acestui subiect. În plus, a menționat că boala a fost destul de grea pentru a mai putea face față și miilor de întrebări care i s-ar fi pus la acel moment.

Acum poate vorbi deschis despre momentele grele pe care le-a trăit. Privește partea plină a paharului și se consideră o norocoasă din moment ce a fost diagnosticată tânără, în timp ce multe alte femei nu află despre boală până la menopauză, când se poate dovedi prea târziu. Chiar dacă trebuie să urmeze tratament toată viața, este recunoascătoare că a avut o a doua șansă.

 

Distribuie articolul: