Este o femeie superbă care a demonstrat mereu că este o femeie obișnuită, dar puternică. Actrița Demi Moore (56 de ani) a fost invitată în cadrul show-ului TV Good Morning America, cu o zi înainte ca memoriul ei Inside Out să fie lansat, scrie avantaje.ro.

În timpul interviului, Demi a povestit cum, la doar 15 ani, a fost violată. Actrița i-a mărturisit jurnalistei Diane Sawyer că, la acea vreme, violatorul i-ar fi spus: „Cum te simți știind că ai fost prostituată de propria mamă pentru 500 de dolari?”.

Întrebată de prezentatoare dacă a crezut că a fost vândută de mama ei, Demi a spus „nu”. „În sufletul meu, nu cred că a fost o tranzacție directă”, a explicat Demi Moore. „Dar i-a oferit bărbatului acces și m-a pus în pericol.”

Bărbatul, care primise cheia casei de la mama ei, era un prieten de familie de origine greacă, Basil Doumas, proprietarul clubului La Cage Aux Folles. Acesta a murit în anul 1997, la vârsta de 68 de ani, potrivit Daily Mail. „Numele lui real era Basil, iar porecla a fost mereu Val.

A fost partenerul meu încă din anul 1974. Era tăcut. Avea foarte mulți bani”, a declarat George Germanides, fost partener de afaceri al bărbatului, pentru publicația The Sun. George Germanides susține că nu știe dacă Basil Doumas a abuzat-o sexual pe Demi Moore.

View this post on Instagram

@voguespain 🖤

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

S-a mutat de nu mai puțin de 30 de ori în copilărie

În restul interviului, Demi și-a descris copilăria ca fiind „colorată”. În același memoriu, actrița povestește despre cum ambii ei părinți s-au luptat cu alcoolismul, crescând-o într-un mediu încărcat cu infidelitate și certuri aprige.

Mai târziu, actrița mărturisește și că tatăl pe care l-a iubit nu îi era părinte biologic. „După ce am aflat acel lucru, am concluzionat că nu eram dorită și că nu meritam să fiu acolo”, a explicat Demi.

Actrița s-a mutat de nu mai puțin de 30 de ori în copilărie. Tatăl ei vitreg, Danny Guynes, s-a sinucis în anul 1980, iar actrița s-a împăcat cu mama ei înainte ca aceasta să se stingă din viață în 1998.

Distribuie articolul: