Maratonul TEI Online a ajuns la finiș! În această cursă cultural-artistică, am ajuns la cea de-a XXX-a Stagiune a Teatrului Național „Eugene Ionesco”, vizionând săptămânal spectacole din arhivă și emisiuni TV dedicate actorilor, spectacolelor și festivalurilor instituției.

„Cu ocazia acestei sărbători de 30 de ani de activitate a Teatrului Național Eugene Ionesco, felicităm toți actorii, spectatorii, fondatorii și lucrătorii teatrului, atât cei actuali, cât și cei care au fost, sunt și au făcut parte din această familie. La mulți ani creativi tuturor! Vă mulțumim pentru sincerele felicitări, vă mulțumim că sunteți alături de noi, vă mulțumim pentru toate gândurile bune transmise chiar și de peste hotare!

Dragi spectatori, vă anunțăm că, cu această ocazie, toate spectacolele și emisiunile care au fost difuzate în cadrul MARATONUL TEI ONLINE, vor fi active pe canalul nostru de Youtube  30 de zile + puteți să vizionați și mesajele de felicitare recepționate de la prietenii teatrului!”, ne comunică cei de la Eugene Ionesco.

Actorii Teatrului „Eugene Ionesco” pregătesc o surpriză pentru toți spectatorii și amatorii de teatru, așteptând cu drag revederea cu toți la teatru!