Știm cu toții cât este de importantă ziua nunții, iar aparatul foto trebuie să fie mereu la locul potrivit, în timpul potrivit ca să imortalizeze în cadre perfecte această zi specială. În pofida organizării minuțioase a evenimentului, lucrurile ne pot ieși uneori de sub control, dar uite că sunt cinci reguli esențiale care vor face ca fotografiile de la nuntă să fie exact așa cum îți dorești!

1.Nu vă grăbiți când faceți alegerea fotografului

Alocați timpul necesar ca să găsiți un fotograf potrivit, răsfoiți prin fotografiile evenimentelor la care a mai fost, analizați-i lucrările și asigurați-vă că stilul în care lucreză se potrivește evenimentului vostru. În cazul în care vă simțiți pierduți și nu puteți găsi fotograful potrivit încercați să primiți niște recomandări de la cunoscuții voștri, care au trecut deja prin această experiență. Țineți cont de faptul că un fotograf bun va fi mereu la dispoziția voastră ca să vă ajute cu sugestii și recomandări asupra locului unde se va petrece evenimentul și a decorului, acesta va încerca să găsească opțiunile perfecte pentru a face pozele perfecte.

2. Faceți pozele în locul unde vă simțiți fericiți

Cu siguranță fiecare cuplu are un loc al lor, un loc special unde ambii se simt fericiți. Fie acesta este locul unde au făcut cunoștință ori locul unde au avut prima cină romantică, o stradelă sau un parc. Alegeți să faceți poze într-un loc care o să vă trezească emoții, amintiri și care o să vă facă să vă simțiți degajați în fața aparatului foto. Dacă cuplul va fi fericit și mulțumit în locul în care se vor face pozele, acest lucru cu siguranță va fi imortalizat de obiectiv.

3. Nu vă gândiți prea mult

Încercați să fiți naturali, fiți voi înșivă. Primiți plăcere de la această zi, de la partenerul care vă este alături și savurați momentele împreună. Nu pierdeți timp și energie încercând să pozați într-un mod sau altul, lăsați-vă duși de val, fiți naturali pentru că anume aceasta vă va face pozele minunate.

4. Tineți minte: nu pozați pentru un jurnal de modă

Încercați să nu exagerați cu vestimentația și optați pentru ceva comod, care vă permite să vă mișcați liber. Hainele lejere transmit un sentiment de libertate, în timp ce o vestimentație sofisticată mai degrabă vor îngrela pozele, dar mai întâi de toate vă vor face să vă simțiți mai puțin confortabil. În această zi specială faceți totul pentru comoditatea voastra, numai în acest mod o veți trăi cu adevărat.

5. Diversitatea este cheia

Este adevărat că ar trebui să existe o gamă largă de poziții într-o serie de fotografii de nuntă. Un fotograf bun va fi mereu acolo pentru a vă urmări cu atenție și va face atât combinații din portrete formale, cât și fotografii sincere în care interacționați ca un cuplu. De cele mai dese ori, fotografiile cele mai reușite sunt cele care au fost făcute pe furiș.