Alte persoane au suferit din cauza copacilor. Aceștia au rămas fără mașini. Este vorba despre doi șoferi din capitală care s-au ales cu mașinile zdrobite de copaci rupți din rădăcină. 

Cazul a avut loc în curtea unui bloc din capitală. Un copac a căzut chiar pe mijlocul unei mașini, iar în cazul celeilalte, copacul a aterizat pe capotă. 

Mai jos găsiți imaginile publicate de internauți: 
De asemenea, consilierul municipal Victor Bunescu a scris pe Facebook despre un caz similar în Parcul Valea Trandafirilor. Un pin vechi a căzut chiar în fața sa.


„Chiar în fața mea a căzut un pin de vreo 10m. Copacul era bolnav, ciuruit de insecte. Este doar unul din mulți alții din imediata apropiere. Toți sunt uscați pe jumătate și sigur vor cădea. Copacul a căzut la o distanță de 5m de trotuar. Erau mulți chișinăuieni care se plimbau în acest moment acolo. Puțin speriați, au început a da vina pe tot ce le venea în cap. Situația de la întreprinderea municipală Spații Verzi nu mai poate fi tolerată. Înțeleg că mulți ani nimeni nu a făcut nimic, dar cred că e timpul să se întâmple ceva! Conducerea acestei întreprinderi se ocupă cu prostii. Nu este suficient demiterea directorului, acolo e putred și la un nivel mai jos”, a scris acesta, pe rețele.

Distribuie articolul: