Un Festival pentru Pasionații de Grătar
La final de primăvară, parcul Valea Trandafirilor din Chișinău se transformă într-un paradis pentru iubitorii de grătar și pasionații de gastronomie. Chișinău BBQ Festival, ajuns la a treia ediție, oferă o oportunitate unică de a gusta cele mai delicioase preparate de BBQ și de a explora cultura și tradițiile moldovenești. Vizitatorii sunt întâmpinați cu o explozie de arome și culori, într-o atmosferă plină de relaxare și muzică bună. Standurile imbietoare, încărcate cu diverse tipuri de carne și condimente aromate, atrag atenția și provoacă explorarea unor gusturi și combinații surprinzătoare.

Diversitate Culinara și Băuturi Savuroase

Chișinău BBQ Festival se remarcă prin diversitatea preparatelor culinare oferite. De la carne suculentă la legume grillate perfect, fiecare stand este o invitație la o experiență culinară de neuitat. În plus, festivalul oferă o selecție impresionantă de băuturi, perfecte pentru a completa deliciile culinare. Fie că ești un connaisseur al grătarului sau doar un iubitor al mâncării bune, vei găsi cu siguranță ceva pe gustul tău.

Program Artistic

Pe lângă mâncarea delicioasă, Chișinău BBQ Festival oferă și un program artistic variat, menținut pentru a asigura distracția tuturor participanților:
24 mai, după ora 18:00: Eve+Pol, Valeria Pasha
● 25 mai, după ora 18:00: Satoshi
● 26 mai, după ora 18:00: Mark Stam
O Experiență de Neuitat pentru Întreaga Familie
Pe lângă mâncare și muzică, Chișinău BBQ Festival este o ocazie minunată de a petrece timp de calitate în familie și cu prietenii. Atmosfera relaxantă, completată de muzică live și activități interactive, transformă festivalul într-o destinație ideală pentru toate vârstele. De la cei mai mici până la cei mai mari, toată lumea se poate bucura de această sărbătoare a gusturilor și tradițiilor.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și program, vizitați pagina oficială iTicket.md.

Vizionați video-ul de anul trecut pentru a simți atmosfera unică a festivalului: Video Chișinău BBQ Festival 2023.

Ce mai poți face la Chișinău BBQ Festival:
● Degustări de preparate BBQ de la cei mai buni bucătari din țară.
● Workshop-uri culinare și demonstrații live de gătit.
● Activități interactive și jocuri pentru copii.
● Concerte și spectacole live pe tot parcursul zilei.
● Standuri cu produse tradiționale și suveniruri.
Intrarea este liberă! Nu rata ocazia de a participa la un eveniment gastronomic de top, unde tradiția întâlnește inovația, iar ospitalitatea moldovenească este la ea acasă.

Distribuie articolul: