Data de 27 februarie, este poate una dintre cele mai frumoase zile din an, ziua în care se celebrează arta, Ziua Mondială a Teatrului! Iar actorii de la noi, nu au rămas indiferenți față de acest eveniment, și au lansat o provocarea în mediul online și anume „ia plângi” (la comandă). Unii au acceptat și le-a reușit, în timp ce altora… le-a fost mai dificil. Hai să vedem mai jos cine și cum a reacționat la acest challenge actoricesc.

Dacă în aceste zile de carantină nu putem merge la teatru, actorii din Moldova ne-au organizat un spectacol online, fiecare și-a dat frâu liber imaginației și a încercat, mai în glumă, mai în serios, să plângă. Că tot asta ne interesa pe noi spectatorii – „Cum plâng chiar și atunci când nu le e este a plânge?” – iată că răspunsul ni l-au dat chiar ei.

Trebuie să menționăm că provocarea a fost lansată de Night Guguță, printr-o postare făcută pe pagina lor de Facebook.

Vezi mai jos câteva filmulețe amuzante, cu actorii noștri.

Eugen Nicov 

Ivan Liulica

Alexandru Berbinschi

Andriana Pozdîrca

Radu Canțîr

Maria Anton

Costea Ipati

Valentin Zuza

Mihaela Căpățină

Livia Cazacu

Jacota Vitalie

Olga Verbițchi

Diana Decuseară – Onica

Ghenadie Gâlcă

Cătălin Lungu

Corina Rotaru 

Mariana Moroi

Victor Untila

Eugeniu Rabdau

Cristina Trînbaci

Cristi Golovco

Dana Cioclu

Lilia Chiperi

Alexa Zosim

Giasti Sirah

Iurie Pascar

Astea sunt doar câteva dintre filmulețele apărute în mediul online ca răspuns la provocarea #iaplângi! Noi, însă le urăm actorilor să aibă parte de multe momente frumoase care să le genereze bucurii și mai puține lacrimi, iar dacă vor fi și lacrimi, să fie doar de fericire!

Sursa video: Facebook

Distribuie articolul: