Actorul Chadwick Boseman s-a căsătorit în secret cu partenera sa, cântăreaţa Taylor Simone Ledward, cu câteva luni înainte de a muri. El a decedat vineri, 28 august, după o îndelungată luptă cu cancerul, scrie adevărul.ro.

Familia actorului a confirmat informaţia, după ce, în comunicatul prin care anunţa moartea acestuia, a dezvăluit că alături de actor în ultimele clipe s-au aflat soţia şi familia sa, scrie Page Six.

„Chadwick a fost diagnosticat cu cancer de colon în stadiul III în 2016 şi s-a luptat cu acesta în ultimii 4 ani, pe măsură ce a trecut la stadiul IV. Un adevărat luptător, Chadwick a trecut peste toate acestea şi v-a adus multe dintre filmele pe care le-aţi iubit atât de mult. De la Marshall la Da 5 Bloods, Ma Rainey’s Black Bottom şi multe altele, toate au fost filmate în timpul şi între numeroasele intervenţii chirurgicale şi chimioterapie. ⁣A fost onoarea carierei sale să-l aducă la viaţă pe regele T’Challa în Black Panther. ⁣A murit în casa lui, cu soţia şi familia alături”, a transmis familia actorului.

Actorul american Chadwick Boseman, renumit pentru discreţia din viaţa privată, a reuşit să ţină secretă şi boala de care suferea de mai bine de patru ani.

Potrivit sursei citate, actorul s-a logodit cu Taylor Simone Ledward în octombrie 2019, iar nunta a avut loc în ultimele luni din viaţa starului de la Hollywood. Cei doi au fost văzuţi pentru prima dată împreună în 2015. Starul din „Black Panther” a murit vineri, la vârsta de 43 de ani.

Distribuie articolul: