De această dată ne-am propus să descoperim ce dorește eroina noastră de 9 ani. Gabriela Deliu ne-a spus #CEvreaEA de la viață într-un an.

Are 9 ani și este elevă în clasa a treia la Liceul Teoretic Liviu Deleanu din Chișinău. Gabriela își iubește enorm familia, este pasionată de gimnastică și teatru, iar pentru că este o fetiță ambițioasă, muncește mult pentru a-și realiza visele. Iată ce-și dorește de la viață într-un an.

„Să strâng tot norocul și sănătatea din lume pentru numeroasa și minunata mea familie. Să mă realizez în plan școlar, ca fiind o elevă exemplară și de excepție. Să devin maestru junior în genurile de sport pe care le practic. Este vorba despre gimnastică ritmică și înot. La fel, să fac performanță în continuare, la profilul coregrafic pe care îl practic de trei ani în incinta liceului în care îmi fac studiile. Și nu în ultimul, rând să mai fiu invitată împreună cu echipa mea de teatru să particip la diverse spectacole și de ce nu, să plecăm și în turnee. De asemenea, mi-aș dori mult viața să fie generoasă cu mine și cu frățiorii mei pe care îi iubesc enorm!”, spune Gabriela.

Mai multe detalii despre proiect.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi precedenta eroină: #CEvreaEA la 8 ani?! O micuță pasionată de dans își dorește să facă performanță în domeniu (Video)

Distribuie articolul: