Otilia Sîrbu activează de ceva ani în domeniul ONG-urilor de Caritate, dezvoltând proiecte de incluziune socială și dezvoltare comunitară foarte ample. Are 42 de ani și crede că, deși mulți spun că e vârsta când te poți considera împlinit, viața își oferă mereu șanse de a te perfecționa continuu. Iată ce ne-a spus că așteaptă de la viața sa peste un an.

„42 de ani este vârsta la care ai obținut deja foarte multe lucruri în viață și în carieră, dar societatea de astăzi ne oferă șansa de a face încă multe alte lucruri frumoase. Obiectivul mei pentru următorul an este să absolvesc cu brio masterul în domeniul administrării afacerilor în sectorul IT, același succes le doresc și colegilor mei. Un alt obiectiv este să-mi continui studiile în domeniul psihologiei și neurograficii. Nu în ultimul rând, îmi doresc sănătate pentru mine și familia mea, să stabilesc un echilibru în viață și să am multă satisfacție personală pentru viața pe care o am. Același lucru vă doresc și vouă!”, menționează Otilia Sîrbu.

Mai multe detalii despre proiect.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: Marina Damian: „Ce aștept de la viața mea peste un an? Nu aștept nimic!” (Video)

 

Distribuie articolul: