În ediția cu numărul 21 din cadrul proiectului #CEvreaEA vă facem cunoștință cu două surori, gemenele Ana și Diana Batir. Sunt pasionate de muzică și dans, iar ceea ce-și doresc cel mai mult într-un an este legat tot de muzică.

Sunt tinere, frumoase și deși locuiesc în Italia de mai bine de șase ani, unde au terminat școala și în prezent lucrează, surorile cu mare drag își petrec vacanțele în țara în care s-au născut. Cu un accent simpatic și aproape în unison, Ana și Diana au dezvăluit în cadrul proiectului celor #90defemei ce-și doresc de la viață timp de un an.

„Locuim în Italia, la Treviso, dar putem spune că ne lipsește foarte mult Moldova. Nu e comparație, dar nopțile dormite aici sunt mult mai relaxante ca acolo. Ne place foarte mult să călătorim, muzica, să cântăm, să dansăm, să ne distrăm… În timp de un an ne dorim să facem multe chestii faine, pozitive. Sperăm ca în acest an să reușim să scriem o piesă, la care de mult timp ne gândim, să reușim să o înregistrăm. E de ajuns să rămâie la noi în casă, important e să o facem”. Urmăriți interviul în video de mai sus.

Mai multe detalii despre proiect.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: CEvreaEA la 20 de ani? Aflăm de la eroina acestei zile ce visează pentru un an (Video)