În contextul ultimelor evenimente petrecute în Ucraina și a acceptării, în regim de urgență, cererii Ucrainei de aderare la Uniunea Europeană, a fost lansată petiția pentru cetățenii Republicii Molova. Acesta poate fi semnată de către cetățenii RM aici.

În descrierea acesteia autorul a scris:

„Fraților moldavi, haideți să semnăm această petiție și să le scriem prietenilor noștri din parlament, din guvern și de la președinție următorul mesaj:
Noi credem, că demersul de aderare Republicii Moldova odată cu Ucraina la Uniunea Europeană este un demers legitim și important în situația de față. Procedura de aderare urgentă și specială va fi un răspuns pe măsură la acțiunile Rusiei și a situației de criză creată în Estul Europei. Excluderea Republicii Moldova din această ecuație va pune sub risc locuitorii ei, întrucât are un teritoriu necontrolat, autoritățile căruia și-au arătat în mai multe rânduri dorința de alipire la Rusia. Vă rugăm să semnați și să trimiteți de urgență către Uniunea Europeană dorința noastră de aderare în regim special.”
Foto: ziaruldevrancea.ro

Distribuie articolul: