Prestația din Las Vegas a lui Celine Dion, în vârstă de 53 de ani, a fost amânată din cauza unor simptome medicale neprevăzute. Se pare că vedeta are probleme de sănătate care au copleșit-o și nu îi permit să evolueze.

Interpreta a lăsat pe rețelele de socializare un comunica prin care își anunța anularea concertelor programate în perioada 5 noiembrie – 21 noiembrie şi 19 ianuarie – 5 februarie.

„Celine s-a confruntat cu spasme musculare severe şi persistente care o împiedică să cânte. Echipa ei medicală continuă să o evalueze şi să o trateze”, se arată în declaraţie. „Cu toate acestea, simptomele pe care le întâmpină îi interzic participarea la repetiţiile în curs pentru noul spectacol”.

Cântăreața a rămas foarte întristată de situația creată și a venit cu un mesaj către toți cei care o urmăresc.

„Am inima zdrobită. Echipa mea şi cu mine am lucrat foarte mult la noul nostru spectacol timp de opt luni, iar faptul că nu o să puteți să-l vedeți în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte”.

„Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas şi AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou concert de ultimă generaţie. Mă simt atât de rău că i-am dezamăgit şi îmi pare rău pentru toţi fanii care şi-au plănuit să vină la Las Vegas”.

„Acum, trebuie să mă concentrez pe faptul să mă fac bine…Vreau să trec peste asta cât mai repede”, a conchis Celine.

Încă nu este clar când show-ul ei, care urma să aibă loc la noul Resorts World Theatre din Sin City, va avea loc.

Foto: Instagram/ Celine Dion