Cântăreața canadiană este admirată nu doar pentru vocea inconfundabilă și silueta fără de cusur. Diva este o împătimită a modei.

Celine Dion a revenit în postura de fashionistă, după o bună pauză în care nu a mai apărut în presă grație ținutelor desprinse parcă din revistele de modă. Iată cum și-a făcut apariția recent, pe străzile din New York!

Aceasta nu s-a mulțumit cu faptul că milioane de oameni din întreaga lume o iubesc pentru vocea ei incredibilă. După moartea soțului ei, a început să se afișeze cu ținute desprinse parcă din revistele de modă. Și-a dorit să fie percepută ca un fashion icon și să fie simpatizată de marile brand-uri de modă.

La 51 de ani, diva a făcut recent furori pe străzile din New York. Îmbrăcată într-un outfit retro, Celine Dion defila pe stradă exact ca pe podium.

Costumul este inspirat din anii 60. Este vorba despre un palton înflorat și colanți din același material. Ținuta poartă semnătura Moncler x Richard Quinn, iar vedeta a accesorizat-o cu o geantă albă și stiletto albi cu tocuri înalte.

În altă zi, tot pe strazile din New York, Celine Dion a fost surprinsă de paparazzi cu o altă apariție spectaculoasă. De această dată, artista a optat pentru un palton și o pereche de jeanși skinny din colecția pentru toamnă, semnată Brandon Maxwell.

Paltonul negru strâns la mijloc cu un cordon îi pune în evidență talia de viespe. Celine a completat look-ul cu o pereche de cizme negre, peste genunchi, cu tocuri înalte și strânse pe picior.

Sursa: ADPM.ro

Vezi și: Ce face Celine Dion pentru a rămâne atât de slabă? Nu e niciun secret (Foto)