Marc Jacobs s-a căsătorit cu Char Defrancesco în acest weekend în New York, iar la ceremonie au fost prezente cele mai importante personalități din lumea modei. 

Faimosul designer Marc Jacobs s-a căsătorit cu partenerul său Char Defrancesco la New York, în cadrul unei ceremonii intime, urmată de o petrecere fabuloasă la Grill Room, un restaurant din centrul orașului, notează Elle.ro.

O nuntă cu stil și invitați aleși pe sprânceană

Designerul în vârstă de 55 de ani și iubitul său Charly Char’ Defrancesco au petrecut alături de cele mai importante nume din lumea modei, de la eveniment nelipsind Naomi Campbell, Kate și Lila Moss, Kaia Gerber, Bella și Gigi Hadid, Chloë Sevigny și Emily Ratajkowski.

Cei doi  au purtat insigne cu pinguini, realizate din diamante și onyx, accesoriile fiind un cadou de la Fabio Zambernardi, director de design pentru Prada și Miu Miu. „Pinguinii au un singur partener întreaga viață. Un exemplu minunat de fidelitate și loialitate. Sunt atât de recunoscător și te iubesc atât de mult dragă Fabio”, a scris Marc Jacobs pe Instagram.

După cum era de așteptat totul a fost gândit până la cele mai mici detalii. Cuplul a condus un olls Royce Phantom din 1962, au purtat ținute marca Ralph Fitzgerald, Gucci și Louboutin. Până și tortul cu cinci etaje a arătat ca o piesă de artă.