Celebri și nonconformiști - Trupa Hurts va susține în premieră un concert la Chișinău. Concertul face parte din turneul de promovare a noului album „Desire” și va avea loc în data de 24 noiembrie la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Artiștii susțin că sunt extrem de încântați să ajungă la Chișinău și abia așteaptă să-și cunoască fanii.

Duo din Manchester, Theo și Adam, mereu au fost dificil de categorisit ca gen musical sau influență, ce au și demontrat în metamorfozele sale de la un album la altul. Hurts a debutat cu piesa „Happiness”, o frumosă idilă obscură cu mult credit stilizării pop-noir a Depeche Mode, urmată de single-uri precum „Wonderful Life” și „Stay”.

Desire Tour Event Photo 04

În 2015 a urmat materialul „Surrender”, ce a venit drept o continuare a celui mai de succes moment din precedentul album „Exile”. Astfel, artiștii au trecut la piese în stil pop-dance
transmis și cel mai nou album „Desire”.

Desire Tour Event Photo 03

Al 3-a material discografic, „Desire”, aduce un nou suflu britanicilor excentrici fiind numit drept „un album pozitiv ce susține frumosul”. Piesa de lansare, „Beautiful Ones”, a setat tonul albumului. Imaginea de amenințare și preocupare al celor de la Hurts a fost complet schimbată cu senzația de creare a unei legături și atmosfere de deschidere.

Turneul de promovare a noului album, „Desire Tour”, a startat din 27 Septembrie în Rusia, și urmează să ajungă în țări precum Finlanda, Letonia, Germania, Lituania, Ucraina, Austria, Olanda și multe altele.

Hurts ajung la Chișinău în data de 25 noiembrie la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

 

 

 

Bilete Online pe https://mticket.md/ro/hurts-168.html

P.

Distribuie articolul: