După un succes fulminant în Ucraina, la Cernăuți, spectacolul „Dosarele Siberiei”, montat după memoriile a câțiva deportați de la noi, ajunge săptămâna aceasta la Cahul. Iată când aveți posibilitatea de a vedea spectacolul pe scena de la Chișinău și ce alte piese vă vor delecta în perioada următoare la Teatrul Național „Mihai Eminescu” .

Marți, 22 octombrie, spectacolul „Dosarele Siberiei” se va juca pe scena Teatrului de la Cahul. Intrarea la acest spectacol este liberă.

23 octombrie ne va bucura cu piesa „Maria Tănase. Aș muri, moartea nu-mi vine”

Un spectacol de Nelly Cozaru, care are în rol central legendara personalitate a Mariei Tănase, interpretată de actrița Tinka Fox.

Îi veți audia piesele care au făcut-o celebră și îi veți descoperi viața cu toate detaliile ei.

Joi, 24 octombrie – Vino să vezi KRUM.

Este un spectacol despre viața reală a zilelor noastre, pseudo-valori și idealuri false – „KRUM”. Poți rezerva bilete la case sau procura online.

25 și 26 octombrie se va juca spectacolul „Dosarele Siberiei”

Spectacolul ilustrează soarta românilor basarabeni, care au fost protagoniștii foametei și a deportărilor. Modul în care istoria ne marchează destinul este unul dintre subiectele pe care le abordează acest spectacol. De menționat că acesta este montat după memoriile a câțiva basarabeni care au povestit, pas cu pas, chinul prin care au trecut, fiind deportați în Siberia și viața de acolo.

27 octombrie (duminică) se va juca spectacolul „Familia Tot”

O comedie cu accente dramatice, unde în rol principal îi veți regăsi pe un poștaș căruia îi place să mai joace corespondența, un maior care se crede detectiv și o simpatică, răbdătoare familie.

Pentru mai multe detalii și bilete online accesați TNME.md