Prim-balerina rusă Anastasia Volocikova își anunță o nouă căsătorie. Artista de 41 de ani nu a dezvăluit cine îi este alesul inimii, însă a făcut publice detalii interesante despre nunta pe care intenționează să o joace în curând.

Într-un interviu oferit pentru publicația „Sobesednik”, Anastasia Volocikova a reiterat că recent, alesul inimii ei a cerut-o pe neprins de veste în căsătorie, iar răspunsul a fost unul afirmativ, urmând să fie succedat de o nuntă.

Cererea în căsătorie avuse loc în Crimeea, acolo unde balerina se afla într-un turneu de spectacole caritabile. Motivul pentru care bărbatul nu-și trădează identitatea este averea sa impunătoare și nedorința de a-și face publică viața personală.

„Am hotărât deja totul pentru mine, însă nu înțeleg de unde se trag atâtea speculații. Ce poate fi straniu în faptul că am fost cerută de mireasă? Primesc mereu cereri în căsătorie. Sunt o femeie frumoasă, care place bărbaților. Dar în acest caz, totul e foarte serios. Acest bărbat a ocupat un loc important în viața mea.

Vă promit doar un singur lucru: nunta mea nu va fi mai rea decât precedenta. Atunci, am schimbat rochiile de 7 ori; acum voi dubla acest număr! Știți ce am observat? De cum îmi schimb garderoba, în viața mea personală încep să aibă loc schimbări. Și asta mă bucură foarte mult” – subliniază balerina aflată acum într-o vacanță în Korfu, Grecia.

Мое любимое место на любой лодке.🚣🏿‍♀️ Повторять не рекомендую, потому что есть опасность упасть в воду😂. Но советую поддерживать форму, заниматься спортом, правильно питаться, сохранять позитив и спасительное чувство юмора, хорошо отдыхать и прощать друг другу успех и блага.👍🏼 🌺 #enjoy #volochkova #анастасияволочкова #волочкова #балерина #шпагат #шпагатволочковой #отдых #греция #корфу #море #солнце #радость #я #ballerina #ballet #summer #sun #sea #love #look #beautiful #best #instagood

A post shared by Анастасия Волочкова (@volochkova_art) on

Amintim că între 2007 și 2008, vedeta a fost căsătorită cu Igor Vdovin, căruia i-a dăruit o fiică pe nume Ariadna. Ulterior, vedeta a avut o căsnicie scurtă și cu interpretul Nikolay Baskov.

cats

Foto: Twitter, Instagram, Prosvadby.com

Distribuie articolul: