Da, este adevărat că frumusețea se află în interior, dar totuși trebuie să recunoaștem că bărbații, nu mereu se bazează pe acest aspect. Pentru că un corp feminin este într-adevăr frumos. Fiecare femeie are ceva specific prin care o să-și cucerească bărbatul. 

Ca să fii atrăgătoare și sexy nu este neapărat să ai sâni mari, fund bombat sau buze voluminoase. Acum, din păcate multe femei sunt nesigure și nu au încredere în ele. Dar femeile nu înțeleg că chiar dacă nu au un bust mare, au un zâmbet frumos sau un spate atrăgător după care bărbatul pur și simplu poate să înnebunească. 

Există un clasament cu cele mai sexy părți ale corpului din punct de vedere al bărbaților. Da, pare ciudat, dar cel mai important e că în această listă nu este vorba doar despre posterior. 

Spatele

Poate fi ironic, dar anume spatele este o parte a corpului sexy pentru bărbați. Dacă încerci să îmbraci o rochie de seară cu spatele gol, vei vedea că majoritatea privirilor vor fi asupra ta. Un tatuaj în zona inferioară a spatelui sau a umerilor este suficient pentru a trezi niște gânduri senzuale în mintea bărbatului tău.

Picioarele

Picioarele – una dintre cele mai surprinzătoare părți ale corpului feminin admirate de bărbați. Sunt considerate senzuale de mulți, aceștia preferând femeile cu picioare lungi, perfect îngrijite. Pot crea un adevărat haos în mintea unor bărbați, potrivit pandagossips.com.

Abdomenul

Sunt bărbați care preferă femeile în formă maximă: cu siluete perfect sculptate și un abdomen plat. Abdomenul a fost enumerat într-un sondaj de către majoritatea bărbaților, ca una dintre cele mai fierbinți părți ale corpului. Pielea din acea zonă este foarte delicată și moale. 

Zâmbetul

Zâmbetul este ceea ce îl va cuceri cu adevărat, sau pur și simplu îl va înnebuni. De fapt, el este o armă care te poate îndrăgosti în oricine. E ca un drog care te duce într-o altă lume. Studiile au demonstrat că dinții albi reprezintă un mare avantaj pentru zâmbetul unei femei. De aceea, zâmbește mereu!

Buzele

Buzele sunt cele mai sensibile părți ale corpului feminin. Nu e neapărat să porți rujuri aprinse pentru a cuceri un bărbat, totul e mult mai natural, ei iubesc ce e simplu și frumos. Totuși, conform whattalking.com bărbații adoră mai mult buzele groase, pentru că le consideră mai sexy.

Posteriorul

Unor bărbați nu le pasă dacă ești cu pieptul mic sau cu pieptul mare. Un fund bombat este tot ce-i interesează. Poți compensa lipsa sânilor mari cu un fund bine lucrat. Nu contează de fiecare dată forma. Pentru că posterioarele de toate formele și dimensiunile sunt cu adevărat excitante pentru majoritatea bărbaților.

Ochii

Ochii – arma cea mai importantă a unei femei. O privire sexy, misterioasă și atrăgătoare, iată de ce au nevoie bărbații. Data viitoare, dacă dorești să transmiți un mesaj bărbatului, încearcă să vorbești cu ochii și nici nu te vei aștepta la impactul pe care îl vei avea asupra minții bărbatului de lângă tine.

Fiecare corp este diferit și fiecare bărbat are preferințele sale!

Distribuie articolul: