Brandul de lux Hermes, cel care produce unele dintre cele mai costisitoare genți din lume, seria Birkin, a inspirat un arhitect care a creat articole din legume și le-a expus publicului pe rețelele sociale. Haideți să vedem cum arată creațiile fresh, numai bune de purtat… adică gustat.

Geanta Birkin numită astfel în cinstea modelului francez, Jane Birkin, este una dintre cele mai scumpe din lume. Prețul unui articol variază între 12.000 și 200.000 mii de dolari. Printre fanii genților Birkin și în general al brandului Hermes, se regăsesc vedete precum Victoria Beckham (care ar avea o colecție cu peste 100 de articole), JLo, Cardi Bi sau Kim Kardashian.

Recent cei de la Hermes au distribuit câteva imagini pe rețelele sociale cu cele mai noi articole de lux și nimeni nu se aștepta la așa ceva. Urmând un concept eco prietenos, au fost create primele genți din legume, dând prioritate celor verzi, precum varză cu coți de ceapă în loc de mânere, sparanghel și castraveți.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Hermès (@hermes)

Arhitectul Ben Denzer este cel care și-a pus imaginația la contribuție și a creat aceste lucrări, iar cei de la Hermes au fost atât de impresionați încât au distribuit imaginile alături de mesajul: „Sperăm să vă bucurați de aceste noutăți. Clasicele genți Hermes inspiră arta, suficient de bună pentru a fi mâncată”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Hermès (@hermes)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Hermès (@hermes)