Există zodii care se înţeleg de minune şi altele care pur şi simplu nu ajung să fie fericite, indiferent cât de mult ar încerca. Descoperă care sunt cele mai puternice cupluri, în funcţie de zodie.

Unele combinaţii între zodii sunt de-a dreptul perfecte, iar cuplurile care se formează sunt cele mai puternice şi rezistă împreună până la adânci bătrâneţi. Astrele ne arată că nativii din zodia Taur se înţeleg perfect cu cei din zodia Peşti, în vreme ce Balanţele îşi vor găsi fericirea alături de nativii din zodia Berbec.

Compatibilităţile între zodii sunt destul de multe, însă se pare că aceste combinaţii s-au dovedit a fi cele mai puternice şi longevive, notează eva.ro.

Descoperă ce combinaţii aduc fericirea:

Peşti şi Tauri

Un semn de apă cu unul de pământ este o combinaţie reuşită. Se pare că simţul practic al Taurului este perfect echilibrat de blândeţea şi căldura nativilor din zodia Peşti. În timp ce Taurul oferă stabilitate, nativii din Peşti aduc emoţie şi sensibilitate în cuplu.

Balanţă şi Berbec

Ambii sunt firi sociabile şi sufletul petrecerii. De aceea, compatibilitatea dintre aceste două semne zodiacale este una foarte bună, fiind mereu o combinaţie care va aduce multă fericire partenerilor. Conexiunea dintre cele două zodii este una foarte puternică.

Gemeni şi Vărsător

Sunt două zodii care nu sunt preocupate de ceea ce spun oamenii din jur şi ţin cont doar de părerile celor apropiaţi, iar acest lucru le întăreşte foarte mult încrederea. O legătură între Gemeni şi Vărsător va fi una de durată, deoarece ambii au personalităţi unice, învaţă multe unul de la celălalt şi sunt mereu stimulaţi intelectual de partener/ă. Este o legătură indestructibilă şi se completează reciproc.

Scorpion şi Rac

Ambele zodii sunt pasionale şi reuşesc să întreţină flacăra pasiunii vie în cuplu. Legătura puternică dintre aceşti nativi este una foarte puternică, iar faptul că amândoi tind să fie puţin prea protectori unul cu celălalt le întăreşte foarte mult relaţia. Fiecare se simte în siguranţă în braţele celuilalt, lucru care îi poate transforma într-un cuplu puternic şi longeviv. Un Rac şi un Scorpion vor face o pereche perfectă, deoarece amândoi preţuiesc fidelitatea.

Săgetător şi Leu

Simţul aventurii este cel care îi leagă pe aceşti nativi, iar prin modul în care reuşesc să-şi construiască relaţia devin un cuplu uşor de invidiat. Pe de o parte aventuroşi, pe cealaltă parte extrem de responsabili, relaţia dintre Săgetător şi Leu poate să fie una foarte puternică şi de durată.

Capricorn şi Taur

Este una dintre combinaţiile indestructibile şi ceea ce s-ar numi adevărate suflete pereche. Conexiunea dintre aceste două semne zodiacale este una foarte puternică atât la nivel de atracţie fizică, cât şi emoţional/intelectual. Nativii celor două zodii vor ştii exact cum să se comporte în relaţie astfel încât cuplul să reziste până la adânci bătrâneţi.

Distribuie articolul: