Vrei să știi când e cel mai potrivit moment să faci sex pentru a avea orgasm sau cel mai potrivit moment în care sexul să dureze mai mult? Sau poate vrei să știi când ar fi cel mai potrivit moment să faci sex astfel încât să uiți de durere? Iată cele mai potrivite 4 momente pentru sex.

1. Cel mai potrivit moment pentru orgasm

Dacă vrei să ai cel mai răvășitor orgasm, atunci cea mai potrivită zi să obții asta este cea de dinaintea venirii menstruației. Potrivit terapeutului sexual și de cuplu Laurie Watson, când uterul devine mai greu din pricina acumulărilor de sânge, contracțiile lui sunt mai perceptibile în timpul orgasmlui. În plus, labiile și clitorisul sunt mult mai sensibile. “Chiar dacă nu te simți bine din pricina faptului că urmează să vină ciclul, nu refuză o partidă de sex. Te vei înveseli imediat”, sugerează Watson.

2. Cel mai potrivit moment pentru sex de durată

Cea mai bună perioadă din an, când o partidă de sex poate dura mai mult este între Crăciun și Anul Nou. Cel mai probabil aveți liber de la birou, petreceți mai mult timp împreună, iar partidele de sex pot dura, și dură, și dură.

3. Cel mai potrivit moment pentru sex fiebinte…
Vrei să-ți scoți soțul/iubitul din minți? Atunci este timpul să profiți de erecțiile matinale. „Pe măsură ce femeile îmbătrânesc, seara sunt din ce în ce mai obosite. De aceea, profită și fă sex dimineață! Vei avea mai multă energie decât seara după ce ai terminat toate treburile casnice”, explică Amy Levine, sexolog.

4. Cel mai potrivit moment pentru a scăpa de durere
Dacă ai dureri menstruale, nu te sfii să faci sex. Orgasmul duce la contracții uterine, ceea ce te scăpă de durere. În plus, prin sex, organismul eliberează oxitocină și dopamina, neurotransmițători care te vor face să te simți mai relaxată. „Încearcă asta și vei fi nerăbdătoare să vină următorul ciclu!”, sfătuiește Amy Levine.

Distribuie articolul: