Exteriorul poate fi înșelător. Bărbații experimentați știu asta. De aia ei caută la femei ceva diferit, special. Probabil ți-ar fi interesant ce anume…

1. Bărbații vor o femeie cu prieteni

Ei au nevoie de o femeie cu o viață socială proprie, o femeie cu prieteni, care iubește să trăiască interesant, nu doar să stea acasă. Ei apreciază femeia care nu se limitează la monotonia unei vieți dictate de circumstanțe.

2. Ei caută o femeie cu scopuri personale

Nimeni nu vrea ca întâlnirea cu omul iubit să fie un interviu. Comandați ceva, iar el te întreabă cum te vezi peste cinci ani.

Sigur, nu trebuie să-i spui totul, dar dacă ai scopuri, visuri, ambiție – povestește-i despre ele. Chiar dacă până la realizarea lor mai este drum lung. Nimic nu este mai atrăgător decât omul care știe ce vrea de la viață.

3. Bărbații iubesc femeile cu simțul umorului dezvoltat

Este firesc să fii serioasă, atunci când ești ocupată cu lucruri serioase. Însă atunci când poți să te relaxezi, este binevenit să o faci. Poți să râzi din tot sufletul la glumele lui, el va aprecia din plin acest lucru.

Mai mult decât atât, trebuie să poți să râzi de tine uneori, de anumite stângăcii – asta te va ajuta în viață, dar și în relații.

4. Bărbații iubesc o femeie simplă

Nu este nimic incorect în dorința de a fi o prințesă, dar uneori este binevenit să înțelegi că viața nu este o poveste, că nu-ți este teamă de lucruri firești, simple, că nu ești o femeie cu aere. El va aprecia asta.

5. Bărbații iubesc femeile directe

Pentru ca relația să aibă succes, ambii parteneri trebuie să fie deschiși unul față de celălalt. Nu înseamnă să verbalizezi fiecare gând, dar să știi când să spui omului de alături ceea ce contează.

Dacă nu poți să-i spui ceea ce simți, nimic nu va reuși.

6. Bărbații mereu vor găsi timp pentru o femeie experimentată

Să nu-i permiți bărbatului de alături să te facă să simți că experiența ta nu este suficientă pentru o relație bună. Tot ce ți s-a întâmplat este parte din ceea ce ești acum. Bărbatul care va dori o relație serioasă cu tine va aprecia asta.

7. Bărbații vor o femeie cu inima deschisă

Dacă te simți aiurea în relație, înseamnă că ceva nu merge bine. Atunci când un bărbat își caută o femeie pentru intenții serioase, el vrea pe cineva gata de o relație serioasă, care nu va juca și nu va căuta intrigi ieftine.

Distribuie articolul: