Indiferent dacă vreţi să vă cunoaşteţi mai bine, să jucaţi un joc erotic sau să initiaţi o partidă de sex, trebuie neapărat să vă puneţi cele mai sexy 10 întrebări în cuplu!  

Încercaţi un chestionar reciproc, pentru că întrebările se potrivesc ambilor parteneri. Scrieţi întrebările pe cartonaşe, trage un cartonaş şi raspunde sincer. Un astfel de joc va consolidează relaţia, vă relaxează şi mai ales, vă face poftă unul de celalalt.

Îţi place sexul sub aşternuturi sau fără? Cu luminile aprinse sau stinse?

Dacă îi place sub aşternuturi, apreciază liniştea şi tandreţea. Dacă vrea fără aşternuturi, îşi doreşte să te descopere şi face sex cu pasiune. Dacă îi place cu luminile aprinse, vrea să se daruiască momentului, iar dacă preferă lumina stinsă sau difuză, fie se dezlănţuie pentru început aşa, fie vrea să ascundă un anumit defect fizic.

Care este cea mai mare fantezie sexuală a ta? Indiferent ce ţi-ar răspunde, ai pus o întrebare inteligentă, pentru că fanteziile sexuale îţi spun ce îşi doreşte în pat, cum se comportă în momentele intime şi ce înclinaţii sexuale are.

În ce locaţie îţi doreşti cel mai mult să faci sex şi de ce?

Cine ştie, poate cu ocazia asta încerci o locaţie pentru sex la care nu te-ai gândit până acum.

Îţi place sexul pasional sau liniştit?

Ţi-ar plăcea să încercăm ceva sălbatic? Este o întrebare ideală pentru cuplurile care nu au experienţă sexuală comună, mai ales atunci când unul dintre parteneri este mai pasional. În plus, ştii ce aşteptări să ai de la cel de lângă tine.

Ai avut vreodată vise erotice cu mine? Descrie-le.

Va fi foarte plăcut să asculţi şi să povesteşti visul erotic. De obicei, visele conţin lucruri pe care ai vrea să le faci în viaţa reală dar nu îndrăzneşti, aşa că, maximă atenţie la ce spui şi ce auzi!

Care este culoarea ta preferată pentru lenjeria mea intimă? Dar pentru a ta?

Cea mai sexy şi practică modalitate de a evita achiziţionarea unei lenjerii intime care este posibil să nu îi placă.

Care este poziţia sexuală pe care vrei cel mai mult să o încerci şi de ce?

Una din întrebările cheie pentru nopţi de sex perfecte. În funcţie de răspunsul primit, trebuie să încercaţi poziţia sexuală respectivă dar să şi căutaţi variaţii ale acestei poziţii.

Ce ţi-ar plăcea să faci cu mine/cu corpul meu?

O întrebare cu adevărat erotică. Dacă beneficiază de un răspuns elaborat, s-ar putea să nu mai ajungeţi să puneţi şi celelalte întrebări.

Unde vrei cel mai mult să te ating?

Cea mai bună întrebare pentru a împărtăşi preferinţe despre atingeri, mângâieri şi săruturi în zonele erogene.

Ce fel de sex îţi place cel mai mult cu mine şi de ce?

Aşa afli ce mişcări ale tale i-au plăcut cel mai mult, ce tip de sex este punctul forte în cuplul vostru şi ce alt tip de sex să mai experimentaţi.

 

Distribuie articolul: