Ești mereu în mișcare, vrei să le reușești pe toate, serviciu, familie, prieteni și de cele mai multe ori se întâmplă să uiți de tine și micile tale plăceri. Toate activitățile zilnice, care vin ca pe bandă rulantă, ne epuizează și ne aduc o oarecare stare de disconfort, acestea afectează destul de grav atât starea interioară cât și cea exterioară a corpului nostru.

Pot apărea probleme de memorie, organizare și concentrare, poți adopta un spirit de pesimism, anxietate sau chiar depresie, la care se adaugă iritabilitatea, lipsa de energie, dureri musculare și lista poate continua. Când ultima oară ai oferit un răsfăț corpului tău? Să mergi la un salon de frumusețe sau la un centru spa? Să scapi de rutina zilnică și să ai parte de momente de relaxare doar pentru tine?

Soluția perfectă pentru momentele tale de răsfăț

Pentru a mai scutura din stres, fiecare optează pentru diferite activități și hobby-uri. Unii preferă să alerge sau să facă yoga, pentru alții o scăpare este lectura sau ieșitul în natură. Noi îți propunem soluția perfectă pentru momentele tale de răsfăț – vizita la un centru Spa, aceasta presupune un complex de proceduri wellness în care sunt utilizate apa, algele marine, plantele vindecătoare și noroiul terapeutic. Acestea ajută la îmbunătățirea stării de spirit, revigorarea organismului și reîncărcarea cu energie pentru zilele grele de muncă. Totodată, vizitele regulate la saloanele de frumusețe pentru tratamente spa ajută persoanele să facă față problemelor și traumelor psihologice. Iar un expert SPA, precum sunt cei din echipa Aquaterra, te va ajuta la crearea unui program individual, astfel încât rezultatele să nu se lase prea mult așteptate.

Masajul oferit de specialiștii de la centrul SPA Aquaterra este opțiunea perfectă pentru cei care au nevoie de o pauză. Experții recomandă masajul deoarece prin această metodă ai grijă atât de corpul tău, cât și de starea de spirit. Rezultatele unui masaj profesional sunt impresionante și de lungă durată: masajul reface echilibrul energetic, calmează sistemul nervos, îmbunătățește sistemul circulator și imunitar.  O sesiune de masaj îți oferă liniștea și răsfățul pe care îl meriți, îți rămâne doar să te bucuri de această experiență și să te lași pe mâna specialiștilor.

Sportul este și el o metodă excelentă de a scăpa de stres, exercițiile fizice sub orice formă fac minuni pentru starea ta de bine și te ajută să adopți o gândire pozitivă. La Aquaterra ai cea mai performantă sală de fitness din Chișinău, dotată cu utilaje ultramoderne și antrenori profesioniști. Pe lângă diminuarea nivelului de stres, sportul te ajută să ai mai multă încredere în tine și să ai o imagine pozitivă despre corpul tău.

Vizitele la un centru spa nu trebuie lăsate doar pentru ocazii speciale, este foarte important să realizezi beneficiile unei zile petrecute la un astfel de centru, pentru starea de sănătate, cât și pentru efectele pozitive asupra dispoziției.

Procedurile spa pentru relaxare, masajul, tratamentele corporale și faciale, sportul, dar și alte servicii de îngrijire îți vor ameliora simptomele de stres și îți vei descoperi ZEN-ul. Vino după o porție de liniște și răsfăț!

P