Da, asta rezumă practic clitorisul tău. „Cercetările arată că stimularea clitorisului, nu stimularea vaginală, este cheia orgasmului feminin”, spune terapeutul sexual Dr. Ian Kerner, autorul cărții „She Comes First”. Cu alte cuvinte, stimularea clitorisului este o necesitate atunci când vine vorba de sex uimitor.

Dar având în vedere că glandul clitoridian al tău – acea proeminență pe care o poți vedea în exterior, care conține cele mai multe terminații nervoase din clitoris (8.000, pentru a fi exact) – poate fi la o distanță de la 2,5 până la 4 centimetri de intrarea ta vaginală, multe poziții sexuale nu vor face exact trucul, spune Kerner. De aceea am adunat câteva mișcări aprobate de experți care vor atinge toate punctele potrivite.

Dip de covrigi

Stiti deja ca covrigii au un gust bun, dar contorsionarea corpului intr-unul poate crea o placere exploziva. Abateti de la norma de impingere si concentrati-va pe frecare pentru rezultate maxime. „Aceasta pozitie se refera la conectarea si zdrobirea in mod persistent unul impotriva celuilalt”, spune Kerner. Aceasta actiune de macinare va va ajuta sa va faceti clitorisul fericit.

Cum sa: Intindeti-va pe partea dreapta. Partenerul tau ingenuncheaza, incalecandu-ti piciorul drept si incurcandu-ti piciorul stang in jurul partii stangi. Pune-i sa intre in tine de aici. Acest lucru va oferi o penetrare adanca si un acces usor la clitoris.

Daca nu functioneaza: nu simti suficienta presiune? Pune-ti partenerul sa se lase pe spate. „Daca se apleca inainte, este mai usor sa te stimulezi manual”, spune Kerner. „Dar aplecarea pe spate ofera cel mai bun unghi pentru a apasa unul in celalalt.”

2. Face Off

Aceasta pozitie romantica este facuta mai dulce doar cu adaugarea de atentie la clitoris. Poti sa-ti dai o mana de ajutor sau poti sa inchizi distanta dintre cele doua corpuri pentru a avea mainile libere. „Frecati-va de el pentru a obtine stimularea de care aveti nevoie”, spune Kerner.

Cum sa: Partenerul tau sta pe un scaun sau pe marginea patului. Ii infrunti, calare in poala lor. De aici, puteti controla unghiul si adancimea intrarii si impingerii. In plus, aceasta pozitie ofera un sprijin suplimentar, care este util pentru sesiuni sexuale lungi (si pentru a va bucura clitorisul).

Daca nu functioneaza: Pune-i sa-ti sustina greutatea, apoi apleca-te pe spate pentru un contact mai mare al clitorisului cu corpul lor. „Gandeste-te la asta cum te scufunda in timpul unui dans”, spune Kerner. „Cu acest sprijin, poti obtine un ritm bun.”

3. Leap Frog

Obtineti mai mult pentru banii dvs. Desi aceasta pozitie este naturala pentru stimularea punctului G, poate fi un castigator si pentru clitoris. „Cand se afla intr-o pozitie suficient de confortabila, pot incerca sa ajunga sub tine si sa ofere stimulare a clitorisului”, spune Kerner.

Cum sa: Acesta este un stil de caine modificat. Pentru a face aceasta variatie, puneti-va pe maini si in genunchi, apoi, tinand soldurile ridicate, sprijiniti-va capul si bratele pe pat. Pune-ti partenerul tau sa intre in tine din spate in timp ce iti tine soldurile pentru un sprijin suplimentar de impingere. Iti pot freca clitorisul din aceasta pozitie sau poti lua lucrurile in propriile maini.

Daca nu functioneaza: daca impingerea le ingreuneaza sa-si tina mana pe tinta, pune-i sa se zbata de tine in cercuri. Mai putina miscare de intrare si iesire poate face o conexiune mai consistenta.

4. Misionar

Este un vechi de aur din motive intemeiate. „Acest lucru poate fi frumos daca sunt capabili sa se concentreze mai putin pe impingere si mai mult pe conectare”, spune Kerner. Daca aveti nevoie de o atingere mai puternica, nu ezitati sa le apucati de fund si sa le trageti mai adanc in interiorul vostru, astfel incat zona pelviana sa apese mai tare pe clitoris.

Cum sa: Intinde-te pe spate in timp ce partenerul tau sta cu fata in jos deasupra ta. Pune-i sa intre in tine aici, apasand unul langa altul, astfel incat penisul lor sa se poata freca de clitorisul tau. De aici, jucati-va putin cu pozitia – schimbati unghiul picioarelor pentru a schimba senzatia pentru amandoi.

Daca nu functioneaza: Pune-i sa-si indrepte intregul corp mai sus pe orizontala. „Daca calatoresc putin mai sus, nu vor fi doar impingeti”, spune Kerner. In schimb, vor trebui sa-si miste corpul putin in jos de fiecare data cand vor sa ajunga mai adanc, ceea ce inseamna ca pelvisul si tija penisului va pot masa clitorisul.

5. Stil caine/Intrare din spate

Acesta este deosebit de bun daca ai un SO cu brate lungi. „Poate fi greu sa te stimulezi pentru ca esti pe ambele maini, dar ele se pot apleca si se pot atinge pentru a-ti atinge clitorisul”, spune Kerner.

Cum sa: Stati in patru labe. Partenerul tau ingenuncheaza in spatele tau, cu partea superioara a corpului drept in sus sau usor drapata peste tine. Din nou, aceasta pozitie permite o penetrare profunda si un acces usor la clitoris. Fie stimuleaza-ti propriul clitoris cu o mana, in timp ce echilibrezi pe cealalta, fie cere-i partenerului tau sa preia controlul total.

Daca nu functioneaza: Cereti-le sa se aplece si mai mult, astfel incat mana lor sa poata ramane apasata de clitoris sau sa treaca de la impingere la miscari mai fine de slefuire. In acest fel, s-ar putea sa va puteti intretine suficient pentru a face treaba pe cont propriu

 

 

Distribuie articolul: