Actorul și producatorul britanic, în vârstă de 46 de ani, a fost desemnat în 2018 „Cel mai sexy bărbat în viață” de către revista People. Zilele trecute acesta s-a însurat, iar nunta lui a ținut trei zile.

Actorul britanic Idris Elba și actrița Sabrina Dhowre s-au căsătorit zilele trecute. Cei doi au avut parte de o nuntă de trei zile în Maroc.

Publicația Vogue din Marea Britanie a publicat imagini de la nunta celor doi organizată vineri la hotelul Ksar Char Bagh din Marrakech.

Sabrina, în vârstă de 29 de ani, a ales să poarte două rochii ambele semnate de Vera Wang. Pentru ceremonia schimbării jurămintelor, fostul model canadian a ales să poarte o rochie albă fără umeri, clasică și extrem de elegantă, în timp ce la petrecere a avut o rochie din dantelă cu perle brodate manual.

Idris Elba, în vârstă de 46 de ani, a mai fost însurat de două ori în trecut. Prima dată cu Hanne Norgaard, alături de care are o fiică de 17 ani, Isan, și apoi cu Sonya Nicole Hamlin, de care a divorțat după doar patru luni. În 2017, actorul britanic spunea că nu plănuiește să se mai însoare deoarece căsnicia nu este pentru el, dar după doar șase luni, în februarie 2018, a cerut-o în căsătorie pe frumoasa canadiancă cu care și-a unit destinele zilele acestea.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

#IdrisElba wears custom @Ozwald_Boateng tailoring as he weds #SabrinaDhowre. See more of the world exclusive in the upcoming July 2019 issue of #BritishVogue. Photographed by @SeanThomas_Photo.

Публикация от British Vogue (@britishvogue)

Cadoul de nuntă de la Ducii de Sussex

Meghan Markle și prințul Harry nu  au putut ajunge la nunta actorului Idris Elba cu Sabrina Dhowre, care a avut loc în Marcoc, însă le-au trimis acestora, un cadou uimitor în valoare de 7.000 de lire (8.000 de euro).

Pentru că urmează să devină în curând părinți, Harry și Meghan nu s-au mai putut deplasa la Marrakech, Maroc, unde Idris Elba s-a căsătorit cu modelul Sabrina Dhowre într-o ceremonie generoasă, notează libertatea.ro. Dar, în ciuda absenței lor, ducele și ducesa de Sussex au trimis o operă de artă a fraților Connor, despre care se spune că ar costa în jur de 7.000 de lire sterline.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

NEW PRINT RELEASE TODAY – Following our visit from amazing nine year old artist Belle Curran last week we have just released this image as a print. Belle suffers from interstitial lung disease. and needs a lung transplant. She is raising awareness about organ donation, and funds for the various charities that have helped her. The print is from a limited edition of 12, and all of the proceeds will be going to the charities that have supported Belle. The quote we have chosen comes from the children’s author Dr Seuss. We would be grateful for anyone who follows the link in our bio, and makes a donation. The print is available now through our website. please note that the prints will take up to 21 days for delivery

Публикация от The Connor Brothers (@connorbrothersofficial)

Tabloul primit cadou de miri înfățișează o femeie plină de farmec din anii 1950, a fraților Connor, care au pretins că sunt gemeni născuți în Missouri când au intrat pentru prima dată în lumea artei.

SURSA

Foto: Instagram.com