Nici n-a reușit bine să fie lansat, că a și devenit cel mai bine vândut album din istoria Marii Britanii! „25” - așa a fost denumit produsul muzical care a înregistrat deja vânzări de 3 milioane de dolari. Albumul conține cele mai noi piese din repertoriul cântăreței, fapt care a provocat un YouTuber să creeze un cover pentru toate single-urile incluse pe album.

În cele 4 minute, atât cât durează coverul, interpretul și compozitorul Sam Tsui a inclus câte un fragment din fiecare melodie inclusă pe album. Sam s-a făcut celebru în spațiul virtual, după mai multe coveruri realizate pentru piese semnate de vedete ca Taylor Swift sau Britney Spears.

Sam Tsui realizează perfect tranziția de piesa „Hello”, la „Sweetest Devotion”, încercând să reproducă aceleași emoții, trăite de Adele în timpul interpretării originale.

Coverul de 4 minute vine ca o gură de aer proaspăt după ce Adele a lansat, de curând, noul său album. La sfârșitul lunii februarie a următorului an, cântăreața britanică va porni într-un turneu de promovare a produsului muzical, care va dura timp de 5 luni.  Vedeta va ajunge, în turneul său, prin orașele mai multor state de pe continentul european: Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Norvegia, Danemarca, Germania, Elveția, Spania, Portugalia, Italia, Olanda, Franța și Belgia, în total – 13 țări.

Urmărește AICI programul concertelor din turneul european al lui Adele:

Foto: Facebook/Adele

Distribuie articolul: