Cel mai mare și așteptat eveniment de modă din țară – Moldova Fashion Days, se amână pentru luna aprilie. Preconizat pentru data de 21 și 22 martie, acesta va fi transferat pentru alte două zile de weekend din luna aprilie. 

Organizatorii evenimentului au anunțat despre acest lucru în seara zilei de ieri, asigurând toți participanții și persoanele care au cumpărat bilete de acces că evenimentul de se va ține.

Cu părere de rău evenimentul Moldova Fashion Days a fost amânat pentru luna aprilie. Data exactă urmează să o aflăm fie săptămâna aceasta, fie la începutul săptămânii ce urmează” a anunțat într-o notă Berlizzo Events, partenerul logistic al evenimentului.

Amintim că Moldova Fashion Days este un eveniment bianual de modă care aduce pe podiumul de la Chișinău designerii locali consacrați, dar și tineri aflați la început de cale pentru un regal de modă care deschide perfect sezonul viitor. Mai multe detalii despre eveniment puteți urmări pe pagina de Facebook dedicată acestuia.

MFD este organizat de APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) sub egida Agenției de Investiții și este susținut de partenerii strategicii USAID, Suedia și UK aid. Partenerul premium pentru logistică și fundraising al MFD este Berlizzo Events.

Link bilete