La fel cum o face la fiecare sfârșit de an, echipa Jurnal TV a lansat o nouă creație muzicală video, prin care își propune să ajungă la inimile tuturor oaenilor care așteaptă Crăciunul cu nerăbdare. În clip apar fețele atât de cunoscute ale prezentatorilor TV, care au interpretat un superb colind, scris de compozitorul american David Bishop și și-au pus haine de culoare albă.

„Iată că şi în acest an am înregistrat o piesă nouă, scrisă în special pentru noi de compozitorul american David Bishop. Pentru el – mulţumiri mari care zboară acum spre New York. Mulţumirile noastre sunt adresate şi compozitorului Octavian Coteţ, care ne-a ajutat să descifrăm partiturile muzicale.

Pe lângă vedetele Jurnal TV, pe care o să le recunoaşteţi, la realizarea acestei producţii şi-a dar concursul şi Orchestra Simfonică al Filamonicii Naţionale „Serghei Lunchevici” dirijată de maestrul Mihai Agafiţa… Mulţumiri tuturor şi, în special regizorului clipului Călin Soroncean!! Vizionare plăcută! La mulţi ani!”, spun eroii colindului.

Colind Jurnal TV 2015 – “Împreună”Suntem „ÎMPREUNĂ”!Respectând tradiția din fiecare an, echipa Jurnal TV oferă un cadou deosebit tuturor telespectatorilor – colindul sărbătorilor de iarnă!Muzică: David BISHOP, New York, USARegie: Călin Soroncean Anul: 2015©Jurnal TV

Posted by JurnalTV.md on 9 Decembrie 2015

Stela Popa, Anatol Durbală, Lilu, Andrei Porubin și Bogdan Dascăl – sunt doar câteva dintre vedete de televiziune care apar îmbrăcate în alb.

page

Colindul „Împreună”, în care eroii principali sunt prezentatorii televiziunii, a fost lansat în cadrul ediției de ieri a emisiunii „Veranda”. Precum veți observa, în clip nu doar eroii televiziunii apar îmbrăcați în ținute albe, ci și instumentiștii orchestrei.

cats

Foto: captură video

Distribuie articolul: