Adevărata iubire nu are standarde estetice. O demonstrează și doi tineri din Brazilia, care au intrat recent în posesia recordului mondial, ca fiind cei mai scunzi soți din lume. Sunt căsătoriți, fericiți și incluși deja pe paginile Cărții Recordueilor Guinness.

Brazilienii Paulo da Silva Gabriel Barros și Katyucia Lie Hoshino au devenit în sfârșit deținătorii recordului mondial pentru cei mai scunzi soți din lume. Tinerii au călătorit zilele trecute spre Londra, pentru a vizita sediul central Guinness World Records.

Paulo și Katyucia măsoară împreună înălțimea de 181,4 cm și și-au unit destinele în luna septembrie, după ce s-au cunoscut pentru prima dată în 2006, cu ajutorul unei rețele sociale. El spune că a fost dragoste la prima vedere, găsind-o din start extrem de frumoasă pe viitoarea lui soție. Au comunicat online câțiva ani, până la prima întâlnire, în 2008. Imediat după aceea, au declarat că formează un cuplu.

Dragostea lor a durat în ciuda distanței, după care ea a decis să se mute la el, pentru că aveau nevoie unul de celălalt. În prezent, Paulo muncește în administrația locală; ea deține un salon de frumusețe, iar împreună consideră că dragostea se hrănește din inimi mari.

Admirați-i.

Foto: guinnessworldrecords.com

Distribuie articolul: