Rotunzi, lungi sau forme geometrice – alegem cei mai cool cercei ai momentului. Dacă ai chef de niște modele noi, dar nu știi ce să alegi, atunci noi îți venim în ajutor. 

Cerceii lanț –  sunt fără îndoială, un model favorit printre bloggerii de modă – în ciuda brutalității lor aparente, se potrivesc perfect chiar și într-o ținută mai alegantă.

Cerceii cu pietre – Aici te poți juca cu culoarea aleasă. Poți asorta niște pietre verzi cu ochii tăi vierzi sau poți combina bijuteriile cu un alt accesoriu din ținută, ca de exemplu cu geanta.

Cerceii rotunzi sau inel – Acest model este inspirat de anii 70 și au devenit deja ceva clasic. Cu cât sunt mai mari cu atât poți creea un look mai extravagant.

Cercei în forme abstracte sau geometrice – Aceste modele nu sunt pentru toată lumea. Poți alege acești cercei dacă ești e fire mai non-comformistă și ai un stil vestimentar mai diferit.

Cerceii cu perle – Perlele au fost favoritele mamelor noastre sau bunicelor noastre dar iată că au revenit în modă. Sunt eleganți și îi poți purta la o ținută de seară, dar și la o ținută casual.

 

Distribuie articolul: