Cealaltă parte de adevăr! În cadrul emisiunii O seară perfectă, Doina Danielean a făcut declarațiile sale privind situația tensionată dintre ea și interpreta Victoria Lungu.

Anișoara Loghin a întrebat direct jurnalista: „ Uite, noi trebuie sa fim corecți. Victoria Lungu a fost săptămâna trecută la emisiunea noastră. A vorbit despre asta. Eu te las pe tine sa vezi ce a zis, ca nu vreau sa reproduc eu si după aia sa vedem si partea ta”.

La care Doina a răspuns că, de fapt, Victoria Lungu a greșit locația, pe când locul evenimentului nu a fost schimbat:

„Știi ce-i cel mai straniu? Niciun scandal nu există. Eu ma întreb de unde s-a luat asta. Din câte vezi si ea a zis ca nu știe de niciun scandal si nici eu nu cunosc. A fost doar confuzia asta ca in timp ce întâmpinam fetele cu mărțișoare m-a sunat Alina Ciobanu si mi-a zis: „Victoria Lungu a încurcat locația”. De fapt, locația din start si pentru evenimentul cina din decembrie a fost Natura Park si evenimentul din martie din start a fost Natura Park, doar ca doamna m-a sunat cu doua zile înainte de eveniment unde aproape eram full cu toate locurile si da, i-am zis ca trebuie sa achite pentru ca am si eu niște cheltuieli”.

Danielean a mai menționat că această situație a învățat-o multe:

„Cel mai trist este faptul ca acest scandal nu există între mine si ea, noi nici măcar un cuvânt nu ne-am spus. Eu doar mi-am învățat încă o lecție si cei care o cunosc pe Victoria Lungu vor înțelege.

Din interacțiunea cu dumneaei eu mi-am învățat o lecție si am zis pe story doar atat: „Nu vreau sa mai am tangențe cu aceasta doamna niciodată”, a povestit invitata.

„Ea a venit la cina, a fost foarte bine, până la urma nici nu a achitat pentru cină si nu cred ca aveam sa ii spun sa achite. Nu, ea nu a achitat biletul la cina, dar nici nu aveam sa cer.

Dumnezeu cu ea, sa fie de sănătatea mea. Dar nici nu am discutat. Ea m-a sunat de 8 martie, eram la masa cu mama si chiar n-am raspuns pentru ca n-am vrut sa imi stric dispozitia.

Dar nu am ce comenta. Cum sa comentezi un scandal care nu exista? Daca a pomenit de nunta surorii mele de acum 7 ani când la fel in urma unui interviu la radio mi-a zis ca ar putea si ca ar vrea sa vina sa cânte pentru familia mea si tata a vrut sa o achite si ea a zis: „Nu, am făcut-o pentru Doina si am făcut-o cu tot sufletul. Acum am vazut cum a facut-o si am inteles ca intr-adevar in viata asta nu se da nimic pe gratis. Cel mai straniu stii ce e? Am adunat in acel restaurant 99 de femei si suntem aici si acum discutam doar despre una”.

Distribuie articolul: