Meseria de pedagog impune reguli de etică scrise și nescrise, pe care adepții se angajează să le respecte. Ori când un pedagog evită să se supună, intră imediat în gura lumii. I s-a întâmplat și unei tinere din Belarus. Profesoara de matematică atrage atenția discipolilor săi prin imaginea nonconformistă, dar și comportamentul său virtual.

Originară din Minsk,  face furori pe rețelele sociale cu tipul de conținut pe care îl postează: fotografii sexy, care stârnesc admirația nu doar a bărbaților, ci și a publicațiilor internaționale.

Frumoasa blondă a căpătat notorietate virtuală și titlul de „cea mai sexy profesoară de matematică din lume” după ce unul dintre elevii săi a distribuit un clip cu ea în rețeaua YouTube. Clipul de 45 de secunde o afișa purtând o rochie gri, fără mâneci, care îi sublinia formele bine lucrate.

Tânăra are o armată întreagă de fani pe Instagram, acolo unde e apreciată de peste 220 de mii de fani virtuali. Și numărul de fani de pe Facebook i-a crescut în ultimele zile, însă asta nu a scutit-o de etichetări. Oksana e asaltată de tot mai multe critici care o condamnă că ar prejudicia imaginea pedagogului în societate și spațiul virtual.

Vedeți și voi ce fel de poze publică tânăra profesoară de matematică, pe Instagram:

☀️

A post shared by •Oksana Neveselaya• (@o_neveselaya) on

Пусть все идёт своим чередом👋🏻

A post shared by •Oksana Neveselaya• (@o_neveselaya) on

https://www.instagram.com/p/BFRam5htHne/?taken-by=o_neveselaya

My new baby🙆🏼😅🐻

A post shared by •Oksana Neveselaya• (@o_neveselaya) on

Foto: Instagram