Are dotări și funcționează ca orice mașină, însă are aspect de avion. Primul Learmousine, hibrid fascinant între o limuzină și un avion, va fi scos la licitație, scrie playtech.ro. Potrivit sursei citate, proprietarul ar fi investit mai mult de 1 milion de dolari pentru construirea mașinii și, inițial,  ar fi fost dispus să se despartă de ea doar pentru o sumă de 5 milioane de dolari. 

Numai că planurile de acasă nu se potrivesc întotdeauna cu cele de la târg, așa că în cadrul unei licitații organizate anul trecut, pentru această mașină nimeni nu a oferit mai mult de 600.000 de dolari, respectiv, vehiculul a rămas tot în garajul proprietarului său.

Anul acesta, se va organiza o nouă licitație în cadrul Indy 2021, care se va desfășura în perioada 14 – 22 mai. Când a fost scoasă la licitație anul trecut, limuzina urma să fie vândută cu o remorcă specială și un Chevrolet 2500 HD 2015 pentru a-l transporta. Listarea următoarei licitații din mai nu menționează dacă camionul și remorca sunt sau nu incluse în vânzare.

Agora.md

Distribuie articolul: