Nu există timpul perfect de a face cadouri, ele trebuie să vină din suflet, fără nicio ocazie. În plină primăvară, dăruiește persoanelor dragi din viața ta cadouri, care să le transmită toată aprecierea și dragostea pe care le-o porți.

În alegerea cadoului potrivit, pentru el sau pentru ea, trebuie să ții cont de personalitatea și stilul celui sau celei care urmează să primească darul. Echipa de la www.comenzi.md te scuteşte de o raită prin magazinele aglomerate și îți propune 5 idei de cadouri pentru EL și pentru EA.

5 idei de cadouri pentru EL: 

Brandul Axe se concentrează asupra bărbaților și a încrederii în sine a acestora. Datorită calității și parfumurilor atrăgătoare, au devenit parte din îngrijirea zilnică a bărbaților din întreaga lume. Brandul Axe este celebru și datorită spoturilor sale publicitare ingenioase, care se imprimă în subconștientul clienților. În completarea îngrijirii necesare, produsele Axe oferă un parfum plăcut, care îl va face pe bărbatul din viața ta să se simtă proaspăt și atrăgător, pe tot parcursul zilei.

Aparatul de bărbierit seria 9000 este cel mai avansat aparat de bărbierit realizat până în prezent de cei de la Philips. Tehnologia unică de detectare a conturului acoperă excepțional fiecare contur al feței, iar sistemul V-Track ghidează firele de păr în cea mai bună poziție pentru tundere, oferind rezultate de mare precizie. Alege cum preferi să te bărbiereşti. Cu etanşarea Aquatec umed şi uscat, poţi alege un bărbierit rapid dar comod. Sau poţi alege bărbieritul umed – cu gel sau spumă – chiar şi în duş.

Oferă-i partenerului tău îngrijirea superioară a pielii cu setul cadou Dove Men+Care.

Toți apreciază un zâmbet strălucitor și alb. S-a demonstrat că Sonicare HealthyWhite de la Philips îndepărtează petele de zi cu zi în numai două săptămâni, utilizând în mod regulat modul de curățare și albire.

Tehnologia Core Motion permite mișcarea capului într-un interval de 24°, de aceea aparatul se adaptează perfect la forma suprafeţei rase. 4 lame acoperite cu un strat din diamant-titan asigură un bărbierit prefect și un produs rezistent. A 5-a lamă de conturpermite stilizarea cu precizie a perciunilor, a barbei și a mustaţeiBanda de lubrifiere asigura hidratare și confort.

5 idei de cadouri pentru EA:

Colecția variată de seturi cadou Dove îți oferă ocazia de a te răsfăța sau de a alege pachetul potrivit pentru cei dragi, fie că e vorba de un set complet de îngrijire, cu o geantă de cosmetice cadou, sau de pachete specializate pentru îngrijirea părului sau a corpului.

Un cadou perfect! Satinelle Prestige, cel mai rapid epilator Philips, are discuri ceramice unice ce prind ferm firele de păr fine și scurte. Mânerul ergonomic în formă de S este uşor de manevrat, oferind control maxim, acces mai bun şi mişcări precise, pe toată suprafaţa corpului.

Seturile Rexona includ, pe lângă deodorantele antiperspirante, și geluri de dus, în ediție limitată. Deodorantul Rexona oferă protecție 48h împotriva transpirației și un parfum senzual care durează întreaga zi. Gelul de duș (cu pH neutru și testat dermatologic) îngrijește pielea și oferă o senzație de catifelare și prospețime.

Orice femeie își dorește să fie mereu frumoasă, însă de cele mai multe ori vizita la salon poate fi costisitoare și să consume mai mult timp decât e necesar. De aceea, ondulatorul automat Philips este cadoul perfect! Ondulatorul automat de la Philips este destinat oricărui tip de păr, având funcții reglabile de temperatură și mod de ondulare. Designul ondulatorului Philips este simplu și feminin, fiind un model ergonomic, foarte ușor de manevrat, chiar și pentru ondularea părului la spate.

 

Răsfață  femeile din viața ta cu Praline Lindt! Fiecare bomboană Praline du Confiseur este o combinație tentantă de ciocolată elvețiană premium și topping-uri atent selectate. Dulciurile au o gamă unică de gust și un aspect rafinat. Pot fi considerate opere de artă ale celei mai bune companii de ciocolată Lindt, care lucrează cu diligență, pasiune și respect pentru tradiții. Cutia albă şi panglica aurie accentuează, în mod ideal, eleganța și farmecul special al setului, care va fi un cadou ideal pentru orice iubitoare de ciocolată.

P

Distribuie articolul: