Nicki Minaj, a anunţat că se va căsători cu iubitul ei, Kenneth Petty, după o relație de doar un an. Acesta este primul mariaj al artistei rap în vârstă de 36 de ani, potrivit tmz.com.

Artista a anunţat la un post de radio că şi-a ridicat deja certificatul necesar în vederea căsătoriei. În SUA, acest certificat are o valabilitate de la o lună la mai multe, în funcţie de legile fiecărui stat, notează mediafax.ro.

Imagini pentru nicki minaj kenneth petty

Iubitul ei, Kenneth Petty, în vârstă de 40 de ani, cu care şi-a început relaţia anul trecut, a fost condamnat, printre altele, pentru tentativă de viol şi crimă. La vârsta de 16 ani, acesta a încercat să violeze o tânără, pe care a şi ameninţat-o cu o armă albă, şi a fost pedepsit apoi cu patru ani de închisoare. Totodată, în 2013 a fost eliberat condiţionat după ce a petrecut şapte ani în închisoare pentru uciderea unui bărbat.

Imagini pentru nicki minaj kenneth petty

Pe numele său real Onika Tanya Maraj, cântăreaţa hip-hop Nicki Minaj s-a născut în Saint James, în insulele Trinidad şi Tobago, şi a crescut în Jamaica şi în New York. Minaj a intrat în atenţia publicului după ce a semnat un contract cu Young Money Entertainment, în 2009. Celebră pentru stilul vestimentar foarte colorat şi perucile la fel de colorate pe care le utilizează frecvent, artista a avut mai multe piese clasate pe primele locuri în topurile de specialitate din Statele Unite.

Imagini pentru nicki minaj kenneth petty

Minaj a fost prima femeie inclusă în lista MTV’s Annual Hottest MC, iar, în 2012, a fost numită de New York Times „cea mai influentă artistă rap din toate timpurile”. Stilul său de rap este caracterizat de rapiditatea cu care recită versurile şi de utilizarea mai multor accente, mai ales „cockney britanic”, caracteristic londonezilor.

Foto: Google.com

Distribuie articolul: