O stewardesă, cu rădăcini în Cluj-Napoca, a uimit pe toată lumea cu frumusețea sa, fiind adesea confundată cu sosia celebrei Angelina Jolie. Această tânără româncă a reușit să câștige inimile arabilor prin farmecul său.

Iulia Carmen și-a început cariera în domeniul aviatic la o companie locală din Cluj-Napoca, dar după un an a simțit nevoia să evolueze și să-și exploreze limitele într-un nou mediu. Așa că a decis să aplice pentru un post de stewardesă la prestigioasa companie aeriană Emirates, unde se află în prezent.

Frumusețea ei au făcut-o adesea să fie confundată cu celebra Angelina Jolie, ceea ce a atras imediat atenția arabilor de la Emirates și a deschis ușa unei colaborări de succes cu tânăra româncă.

Indiferent dacă se află printre nori sau cu picioarele pe pământ, Iulia este o prezență strălucitoare care atrage toate privirile. Pe platformele de socializare, ea se prezintă drept un creator digital, model și o pasionată a călătoriilor. Cu citatul „Niciodată acasă” și cu frumusețea ei, stewardesa a atras 130.000 de urmăritori.

Cei care au avut ocazia să o întâlnească în timpul zborurilor au remarcat frumusețea deosebită a acesteia. Aspectul său impecabil atrage privirile, fie că este îmbrăcată în uniforma companiei aeriene sau în haine de oraș. Ca o stewardesă seducătoare, Iulia a avut mult de câștigat de pe urma aspectului său atrăgător, atrăgând rapid contracte de colaborare.

Aceasta a avut privilegiul de a fi selectată pentru a fi fotografiată în numeroase pictoriale pentru reviste de modă celebre, inclusiv Vogue. Înainte de a deveni stewardesă, tânăra a practicat balet timp de 12 ani, o pasiune pe care a păstrat-o vie în inima sa.

În prezent, în Dubai, Iulia conduce o școală de balet pentru copii, unde își împărtășește cunoștințele și talentul său de 4 ani, bucurându-se de aprecierea comunității pentru profesionalismul și dedicarea sa, informează Cancan.

Distribuie articolul: